شرکتهای خدمات شبکهای از انواع دیگر شرکتها هستند که برای ثبت به اساسنامه نیاز دارند. اساسنامه ثبت شرکت خدمات شبکه شامل تمامی اطلاعات و مشخصات شخصیت حقوقی است. به همین دلیل یکی از مدارک بسیار مهمی که هنگام ثبت این شرکتها باید ارائه دهید، اساسنامه میباشد. اداره ثبت شرکتها بر اساس اساسنامه ثبت شرکت خدمات شبکه تصمیم میگیرد که شرکت مورد نظر ثبت شود یا خیر.
در این مقاله از ثبت خوارزمی میخواهیم اساسنامه شرکت خدمات شبکه و نحوه تدوین آن را به صورت کامل شرح دهیم. همچنین در انتهای مقاله یک نمونه اساسنامه ثبت شرکت خدمات شبکه سهامی خاص را معرفی میکنیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد این نوع اساسنامه فرم مشاوره رایگان سایت را پر کنید تا کارشناسان حقوقی در اسرع وقت با شما تماس گیرند.
فرم درخواست مشاوره رایگان
معرفی اساسنامه ثبت شرکت خدمات شبکه
اساسنامه ثبت شرکت خدمات شبکه، مدرکی است که خط مشی، اهداف، روشهای اجرایی و امور مالی شرکت را مشخص میکند. اساسنامه شامل مفاد و موادی است که تمامی اعضای شرکت و کارکنان ان موظف به پیروی از این مفاد و رعایت قوانین آن هستند. با استفاده از اساسنامه سازوکار شرکت به صورت کامل روشن شده و تعین تکلیف در امورات مختلف بر اساس مفاد اساسنامه صورت میگیرد.
در اساسنامه ثبت شرکت خدمات شبکه باید چه اطلاعاتی را وارد کنیم؟
در اساسنامه ثبت شرکت خدمات شبکه باید تمامی امور مربوط به فعالیتهای شرکت به صورت کامل درج شوند. متأسفانه برخی از افراد تدوین اساسنامه را خیلی جدی نمیگیرند. زیرا فکر میکنند که اساسنامه مدرکی نمادین است. اما این طور نیست. تمامی امور قانونی و اداری شرکت بر اساس اساسنامه تنظیم خواهند شد.
همچنین قانون تمامی دعاوی حقوقی را بر طبق اساسنامه شرکت بررسی خواهد کرد. بنابراین بسیار مهم است که اساسنامه ثبت شرکت خدمات شبکه را با جزئیات فراوان به صورت صحیح تدوین کنید. این گونه شرکت میتواند بدون کوچکترین مشکلی سالها به فعالیت خود در زمینه خدمات شبکه ادامه دهد.
در ادامه میخواهیم به ذکر تمامی مواردی بپردازیم که باید به صورت دقیق و همراه با جزئیات در اساسنامه ثبت شرکت خدمات شبکه درج شوند.
- نام شرکت، نوع قالب آن، موضوع فعالیت شرکت و اهداف آن
- نحوه فعالیت شرکت و روشها و راهکارهای تعیین شده جهت نیل به اهداف شرکت
- ذکر نشانی شخصیت حقوقی به صورت کامل
- تعیین مدت زمان فعالیت شرکت
- تابعیت شرکت
- ذکر سال مالی و سرمایه اولیه
- معرفی تمامی ارکان مهم شرکت، نحوه انتخاب آنها و تعداد هر کدام
- شرح وظایف و حوزه اختیارات هر کدام از ارکان مهم شرکت
- تعیین سهام بانام و بینام و مبلغ اسمی سهام
- نحوه انتقال سهام با نام
- نحوه تبدیل سهام با نام به بینام و برعکس
- امور مالی و حسابداری شرکت خدمات شبکه شامل نحوه تقسیم سود و زیان در بین شرکاء نحوه وصول قبوض شرکت، ثبت دفاتر مالی و…
- نحوه انحلال شرکت و شرایط لازم برای آن، تعیین تکلیف داراییها بعد از انحلال شرکت خدمات شبکه
- شرایط تغییر دادن اساسنامه شرکت
اگر جهت تنظیم اساسنامه ثبت شرکت خدمات شبکه به راهنمایی نیاز دارید، حتماً با مشاوران حقوقی ثبت خوارزمی در ارتباط باشید. کارشناسان حقوقی با استفاده از تخصص و تجربه خود میتوانند بهترین و اصولیترین اساسنامه را برای شرکت تازه تأسیس شما تدوین کنند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد تنظیم انواع اساسنامه ثبت شرکت خدمات شبکه حتماً با شماره تلفنهای موجود در سایت تماس بگیرید.
نمونه اساسنامه ثبت شرکت خدمات شبکه
در این بخش میخواهیم یک نمونه از اساسنامه ثبت شرکت خدمات شبکه را به شما ارائه دهیم. دقت کنید که اساسنامه هر شرکت با شرکت دیگر متفاوت است. زیرا مشخصات و موضوع فعالیت و نحوه فعالیت شرکتها اصولاً با هم فرق میکند. بنابراین شما نمیتوانید از اساسنامه شرکت دیگری عیناً استفاده کنید. این اساسنامه ثبت شرکت خدمات شبکه صرفاً جهت آشنایی بیشتر شما خوانندگان گرامی با این نوع اساسنامه است. این اساسنامه مربوط به شرکت خدمات شبکه سهامی خاص میباشد.
ماده ۱: نام و نوع شرکت حقوقی: ……. (سهامی خاص)
ماده ۲: موضوع فعالیت شرکت به شرح زیر میباشد:
- تولید و ارائه خدمات مربوط به توسعه و گسترش پروژههای نرمافزاری و سختافزاری و شبکه، در حوزه فناوری اطلاعات
- طراحی و تولید انواع سختافزارهای رایانه
- ثبت کردن و انتقال دانش و تکنولوژی مربوط به خدمات شبکه یا بهرهبرداری در حوزه فناوری اطلاعات
- تولید و استقرار انواع سیستمهای یکپارچه سازمانی مربوط به نرمافزارهای خاص
- خرید، فروش، انتقال و ثبت انواع دامنههای ملی و بینالمللی
ماده ۳: مدت شرکت: از تاریخ…… به مدت نامحدود.
ماده ۴: نشانی مرکز اصلی و شعب شرکت: خیابان…… کوچه……. کدپستی: ……..
ماده ۵: سرمایه شخصیت حقوقی: مبلغ……… ریال مشتمل بر…….. ریال سرمایه نقدی و…….. ریال سرمایه غیرنقدی.
ماده ۶: تابعیت شرکت: تابعیت شرکت ایرانی است.
ماده۷: ارکان شرکت عبارتنداز:
- مجامع عمومی (مجمع عمومی عادی و مجمع عمومی فوقالعاده)
- هیئت مدیره
- هیئت بازرسان
ماده۸: وظایف مجامع عمومی به شرح زیر است:
- بررسی و اتخاذ تصمیم درمورد ترازنامه و حساب سود و زیان سال مالی و سایر صورتهای مالی ارائه شده از سوی هیئت مدیره.
- اتخاذ تصمیم در مورد هرنوع اندوخته به پیشنهاد هیئت مدیره
- بررسی و تصویب تشکیلات شرکت
- تصویب برنامه و بودجه سالانه
ماده۹: وظایف هیئت مدیره به صورت زیر است:
- بررسی و تنظیم و پیشنهاد آییننامه معاملاتی به مجمع عمومی و در صورت تصویب مجمع مذکور لازم الاجرا خواهد بود
- نمایندگی شرکت در برابر اشخاص و کلیه ادارات دولتی و مؤسسات خصوصی
- ایجاد و حذف نمایندگیها یا شعبهها در هر نقطهای از ایران یا خارج از ایران
- دریافت مطالبات شرکت و پرداخت بدهیهای آن از اصل و متفرعات
ماده۱۰: مجمع عمومی یک بازرس اصلی و یک بازرس علی البدل برای مدت یک سال مالی شرکت معین میکند بازرس اصلی یا علی البدل باید درباره صحت صورت دارایی و صورت حساب دوره عملکرد و حساب سود و زیان و ترازنامهای که مدیران برای تسلیم به مجمع عمومی تهیه میکنند و همچنین درباره صحت مطالب و اطلاعاتی که مدیران در اختیار مجامع عمومی گذاشتهاند اظهار نظر کنند و گزارش جامعی راجع به وضع شرکت به مجمع عمومی عادی تسلیم کنند.
ماده۱۱: کلیه سهام شرکت با نام است. اوراق سهام شرکت متحدالشکل و چاپی و دارای شماره ترتیب و حاوی نکات مذکور درماده ۲۶ لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت مصوب اسفند ماه ۱۳۴۷ بوده و به امضاء دو نفر از مدیران شرکت که از طرف هیئت مدیره تعیین میشوند، خواهد رسید و به مهر شرکت ممهور میگردد..
ماده۱۲: نحوه انتقال سهام با نام: صاحبان سهام حق انتقال سهام خود را ندارند مگر با موافقت هیئت مدیره، نقل و انتقال با نام باید در دفتر ثبت سهام شرکت به ثبت برسد و انتقال دهنده و انتقال گیرنده یا نمایندگان قانونی آنها باید در دفتر مرکزی شرکت حاضر شده و نقل و انتقال را گواهی نمایند. نقل و انتقال سهام با نام بدون رعایت تشریفات فوق از درجه اعتبار ساقط بوده و شرکت کسی را صاحب سهم خواهد شناخت که سهام با نام او در دفتر سهام شرکت به ثبت رسیده باشد و علی الاصول مواد ۳۹ و ۴۰ لایحه اصلاحی قانون تجارت مجری خواهد بود.
ماده۱۳: کاهش یا افزایش سرمایه شرکت
هر گونه کاهش یا افزایش در سرمایه شرکت با رعایت مقررات لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت مصوب اسفندماه ۱۳۴۷ صورت خواهد گرفت.
ماده۱۴: حق تقدم در خرید سهام جدید
در صورت افزایش سرمایه، صاحبان سهام شرکت در خرید سهام جدید به نسبت سهامی که مالکند. حق تقدم خواهند داشت. ترتیب استفاده از این تقدم طبق مقررات لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت مصوب اسفندماه ۱۳۴۷ خواهد بود.
ماده۱۵: شرایط انحلال شرکت
در صورتی که هیئت مدیره شرکت به دعوت مجمع عمومی فوقالعاده مبادرت ننماید و یا مجمعی که دعوت میشود نتواند مطابق مقررات قانونی منعقد گردد هر ذی نفع میتواند انحلال شرکت را از دادگاه صلاحیت دار درخواست کند.
جمعبندی
در این مقاله به معرفی جامع اساسنامه ثبت شرکت خدمات شبکه و ذکر اطلاعات ضروری قابل درج در آن پرداختیم. همچنین در انتهای مقاله یک نمونه اساسنامه ثبت شرکت خدمات شبکه سهامی خاص را به شما ارائه دادیم. امیدواریم با مطالعه این بخش بتوانید بهترین و کاملترین اساسنامه را جهت ثبت شرکت خودتان تنظیم نمایید. اگر در زمینه تدوین اساسنامه به راهنمایی نیاز داشتید، حتماً با مشاوران حقوقی ثبت خوارزمی در ارتباط باشید.