سامانه ثبت شرکت‌ها چیست؟ + چگونگی کار با سامانه

سامانه ثبت شرکت‌ها

یکی از مهم‌ترین کار‌هایی که سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ثبت تمامی شرکت‌ها و یا ثبت تغییرات آن‌ها است. به همین منظور سایت یا سامانه ثبت شرکت‌ها ایجاد شده است. در گذشته برای ثبت کردن شرکت و طی مراحل اداری ان مجبور بودید ساعت‌ها به اداره‌های مختلف مراجعه کرده و مشغول کاغذ بازی شوید. اما امروزه تنها از طریق چند کلیک می‌توانید شرکت خود را به ثبت برسانید.

البته نحوه کار با این سامانه چندان هم آسان نیست و نیاز به مهارت و تجربه بالایی دارد. در این خصوص حتماً باید از یک مؤسسه مختصص در این زمینه کمک بگیرید. مشاوران و کارشناسان شرکت خوارزمی برای مشاوره دادن به شما در مورد کار با سامانه ثبت شرکت‌ها آماده هستند. تنها کافیست فرم مشاوره را پر کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن با شما تماس گرفته شود.

فرم درخواست مشاوره رایگان

  • این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.

سامانه ثبت شرکت‌ها

سامانه ثبت شرکت‌ها چیست؟

قبل از آنکه در مورد کار با سامانه ثبت شرکت‌ها بپردازیم، بهتر است بدانیم که اصلاً این سامانه چیست و چه کاربرد‌هایی دارد؟ این سامانه، سایتی است که توسط سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ایجاد شده است. از این سایت می‌توانید برای ثبت کردن شرکت، تغییرات مربوط به اطلاعات شرکت، درخواست دریافت کد فراگیر و… استفاده کنید. اما عمده‌ترین کاربرد این سامانه، ثبت کردن شرکت است.

مسلماً زمانی که می‌خواهید شرکتی را ثبت کنید، ابتدا بادی سازمان اسناد و املاک کشور آن را تأیید و ثبت کند. سامانه ثبت شرکت‌ها دقیقاً به همین منظور طراحی شده است تا پلی میان اشخاص حقیقی و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور باشد.

چگونه با سامانه ثبت شرکت‌ها کار کنیم؟

برای ورود به سامانه جامع ثبت شرکت‌ها ابتدا لازم است وارد نشانی irsherkat. ssaa.ir شوید. این نشانی مربوط به آدرس سایت همین سامانه است. بعد از وارد شدن به سایت، شما با تعداد زیادی از تب‌ها مواجه می‌شوید که گزینه‌های زیادی را ارائه می‌دهند. شما باید با توجه به نیاز خودتان و خدماتی که می‌خواهید آن را دریافت نماید، وارد بخش مورد نظر خود شوید.

چگونه با سامانه ثبت شرکت‌ها کار کنیم؟

توجه داشته باشید که کار با سامانه ثبت شرکت‌ها به تخصص زیادی نیاز دارد. زیرا وارد کردن هر گونه اطلاعات اشتباه می‌تواند روند ثبت شرکت را به شدت عقب بیندازد. کارشناسان شرکت ثبت خوارزمی در زمینه ثبت شرکت‌ها سال‌ها تجربه و تخصص دارند. بنابراین می‌توانند در گام به گام ثبت شرکت شما را یاری داده و در این کار به شما مشاوره تخصصی ارائه دهند.

خدمات سامانه ثبت شرکت‌ها

همان طور که در بخش قبلی اشاره کردیم، به محض وجود به سامانه ثبت شرکت‌ها، با تعدادی تب رو به رو خواهید شد. از میان این تب‌ها می‌توانید وارد بخشی شوید که برای انجام آن به سامانه مراجعه کرده‌اید. این بخش‌ها به صورت زیر هستند.

  • تأسیس شخصیت حقوقی: برای شروع روند ثبت شرکت باید وارد این بخش شوید.
  • صورتجلسه تغییرات: این بخش به ثبت کردن هرگونه تغییرات شرکت اختصاص دارد.
  • پذیرش اظهارنامه پلمپ دفاتر قانونی
  • اطلاعات عمومی شخصیت حقوقی: این بخش برای افرادی است که می‌خواهند در مورد شخصیت‌های حقوقی ثبت شده اطلاعات داشته باشند.
  • اظهارنامه دفتر ثبت تجارتی
  • درخواست کد فراگیر: برای ثبت درخواست کد فراگیر می‌توانید به این بخش مراجعه کنید.
  • پیگیری درخواست: در هنگام اتمام فعالیت در سامانه ثبت شرکت‌ها، کد پیگیری به شما داده می‌شود. با این کد می‌توانید با استفاده آن روند درخواست خود را در این بخش پیگیری کنید.
  • انصراف از درخواست: برای انصراف دادن و لغو کردن هر گونه درخواست خود وارد این بخش شوید.

مسلماً کار با هر کدام از بخش‌های سامانه ثبت شرکت‌ها چالش برانگیز بوده و نیازمند تخصص فراوانی است. برای دریافت مشاوره تخصصی و دریافت خدمات تنها کافیست کارشناسان ثبت خوارزمی تماس بگیرید.

مراحل ثبت شرکت در سامانه ثبت شرکت‌ها

برای انجام ثبت شرکت در سامانه ثبت شرکت‌ها باید چندین مراحل را به ترتیب و به صورت دقیق دنبال کنید. در غیر این صورت روند ثبت کردن شرکت مختل خواهد شد. همچنین در طی این روند ممکن است که به اصطلاحاتی مواجه شوید که درک و فهم آن برای افراد عادی مقداری مشکل باشد.

مراحل ثبت شرکت در سامانه ثبت شرکت‌ها

به همین دلیل بهتر است روند ثبت شرکت را به مؤسسه‌های حرفه‌ای در این زمینه همانند مؤسسه حقوقی ثبت خوارزمی بسپارید. مراحل ثبت شرکت در سامانه ثبت شرکت‌ها به صورت زیر هستند.

۱) ثبت اطلاعات متقاضی: در این مرحله اطلاعات مربوط به اداره استان، واحد ثبتی، خوشه، تابعیت متقاضی و… ثبت شود.

۲) ثبت نام‌های درخواستی شرکت: ۵ نام برای شرکت طبق اولویت‌بندی باید ارائه شوند. نام‌ها باید سه کلمه‌ای باشند.

۳) موضوع فعالیت شرکت: در این بخش باید تمامی موضوعات شرکت از جمله موضوعات نیازمند مجوز و عدم نیاز به مجوز ثبت شوند.

۴) در این مرحله آدرس دفتر مرکزی شرکت به صورت دقیق باید درج شود.

۵) ثبت سرمایه اولیه شرکت: مقدار سرمایه خود را برای تأسیس شرکت در این بخش درج کنید.

۶) ثبت اشخاص شرکت: در این قسمت اطلاعات تمامی کارکنان و اشخاص شرکت به صورت شناسنامه‌ای باید ثبت شود.

۷) سرمایه یا سهام هر شخص: هر شرکت ممکن است سهامداران زیادی داشته باشد. در این بخش سهام مربوط به هر فرد ثبت خواهد شد.

۸) مشخص کردن سمت اشخاص: اشخاص شرکت که در بخش ششم معرفی کرده‌اید، سمت آن‌ها در این بخش تعین می‌گردد.

۹) ارتباط بین اشخاص: اگر شرکت وکیل دارد، نام او باید در این بخش ذکر شود.

۱۰) ثبت شعب شرکت: اگر شرکت واحد‌های ثبتی یا شعی دارد، باید نام مدیر و آدرس دقیق شعبه درج شود.

۱۱) روزنامه و سال مالی: در شرکت‌های سهامی خاص، یکی از روزنامه‌های کثیرالانتشار جهت ثبت آگهی‌ها انتخاب می‌شود.

۱۲) تنظیم صورتجلسه مؤسسین شرکت

۱۳) ارائه تقاضانامه یا اظهارنامه: در شرکت‌های مسئولیت محدود به صورت تقاضانامه و در شرکت‌های سهامی خاص و مؤسسات غیرتجاری اظهارنامه است.

۱۴) تنظیم اساسنامه و شرکتنامه

۱۵) تأیید مدارک و ثبت نهایی شرکت در سامانه ثبت شرکت‌ها

نحوه پیگیری درخواست در سامانه ثبت شرکت‌ها

بخش پیگیری درخواست در سامانه ثبت شرکت‌ها برای کسانی است که می‌خواهند روند تأیید اطلاعات خود را پیگیری کنند. بعد از ارسال و ثبت اطلاعات، یک کد پیگیری در اختیار شما قرار داده می‌شود. ابتدا وارد بخش پیگیری درخواست شده و نوع درخواست خود را مشخص کنید. سپس کد پیگیری را وارد نمایید. بعد از چند دقیقه می‌توانید بفهمید که روند درخواست شما در چه مرحله‌ای است.

جمع‌بندی

در این مقاله به معرفی کامل سامانه ثبت شرکت‌ها، خدمات آن و نحوه کار با آن پرداختیم. مراحل ثبت شرکت در ظاهر آسان هستند. اما لازم است بدانید طی کردن این روند به دقت و دانش حقوقی فراوانی نیاز دارد. جهت دریافت راهنمایی و مشاوره در زمینه ثبت شرکت حتماً با کارشناسان ثبت خوارزمی در تماس باشید.

 

نوشته‌های پیشین نوشته‌های پیشین
پست جدیدتر پست جدیدتر

پیام بگذارید

مشاوره رایگان