ثبت شرکت تأسیساتی

ثبت شرکت تأسیساتی یکی از انواع ثبت شرکت هاست که از درآمد خوبی برخوردار است. به همین دلیل مهندسان علاقه زیادی به ثبت این نوع شرکت‌ها دارند. یک شرکت تأسیساتی می‌تواند پروژه‌های عظیم تأسیسات را به صورت کامل پشتیبانی کند. البته این پشتیبانی همه جانبه تنها در قالب یک شرکت منسجم و هماهنگ امکان‌پذیر است.

در این مقاله از سایت ثبت خوارزمی می‌خواهیم به نحوه ثبت شرکت تأسیساتی، شرایط و مدارک مورد نیاز برای آن بپردازیم. در صورت داشتن هرگونه سؤالی در این زمینه تنها کافیست فرم مشاوره سایت را پر کنید. کارشناسان حقوقی ثبت خوارزمی در اسرع وقت با شما تماس گرفته و به تمامی سؤالات شما پاسخ خواهند داد.

فرم درخواست مشاوره رایگان

  • این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

شرکت تأسیساتی چیست؟

قبل از آنکه به نحوه ثبت شرکت تأسیساتی بپردازیم می‌خواهیم این نوع شرکت را مقداری معرفی کنیم. شرکت‌های تأسیساتی، شرکت‌هایی هستند که به انجام پروژه‌های تأسیساتی در قالب‌های مختلفی می‌پردازند. یک پروژه تأسیساتی ممکن است محدود به تعمیر و نگهداری یک ساختمان باشد (ثبت شرکت ساختمانی). یا این که به یک پروژه صنعتی بزرگ مربوط شود. بنابراین هیچ محدودیتی برای انجام پروژه‌های تأسیساتی وجود ندارد.

البته شرکت‌های تأسیساتی به صورت عمده تأسیسات مربوط به کارگاه‌ها، کارخانجات و مجتمع‌های بزرگ صنعتی را به عهده می‌گیرند. عمده فعالیت این شرکت‌ها مربوط به گازرسانی شهری، سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی، سیستم انتقال زباله، وسایل انتقال (آسانسور و پله برقی) و… می‌باشد. تجهیزات تصفیه خانه سد‌ها، تأسیسات مکانیکی و هیدرومکانیکی سد‌ها، تجهیزات آب، برق و فاضلاب از دیگر فعالیت‌های این شرکت‌ها هستند.

شرکت تأسیساتی را در چه قالبی ثبت کنیم؟

یکی از دغدغه‌های اصلی متقاضیانی که قصد ثبت شرکت تأسیساتی دارند، انتخاب نوع قالب برای شرکت است. در انتخاب نوع قالب برای شرکت تأسیساتی با هیچ محدودیتی رو به رو نخواهید بود. می‌توانید ثبت این شرکت را در قالب‌های مختلف انجام دهید. اما متداول‌ترین و بهترین قالب‌ها برای ثبت این نوع شرکت، سهامی خاص و مسئولیت محدود هستند.

در واقع بیشتر شرکت‌های تأسیساتی را می‌توان در این دو قالب مشاهده کرد. البته قالب سهامی خاص بسیار بهتر از مسئولیت محدود است. زیرا شرکت‌های سهامی خاص از اعتبار بیشتر برخوردار بوده و بهتر می‌توانند در مزایده‌ها و مناقصه‌های دولتی فعالیت کنند.

هم شرایط و هم مدارک لازم برای ثبت شرکت تأسیساتی در این دو قالب با هم متفاوت هستند. برای انتخاب بهترین قالب برای شرکتتان تنها کافیست با شماره تلفن‌های موجود در سایت ثبت خوارزمی تماس بگیرید. کارشناسان حقوقی می‌توانند شما را در انتخاب قالب مناسب شرکت یاری دهند.

مدارک لازم برای ثبت شرکت تأسیساتی سهامی خاص

اگر می‌خواهید ثبت شرکت تأسیساتی را در قالب سهامی خاص انجام دهید، باید مدارک مربوط به آن را به صورت کامل آماده کنید. با تکمیل بودن مدارک می‌توانید ثبت شرکت خود را به صورت فوری انجام دهید. مدارک لازم به صورت زیر هستند.

  • ارائه اظهارنامه و اساسنامه شرکت در دو نسخه
  • صورتجلسه مجمع عمومی مؤسسان در دو نسخه
  • دو نسخه از صورتجلسه هیئت مدیره شرکت
  • کپی مدارک شناسایی و هویتی تمامی اعضای شرکت و بازرسان
  • گواهی پرداخت حداقل ۳۵ درصد از سرمایه اولیه مورد نیاز برای تأسیس شرکت
  • انتقال مال غیرمنقول به نام شرکت
  • ارائه مجوز‌های لازم در صورت نیاز
  • سند مالکیت اموال غیرمنقول شرکت

جهت دریافت لیست کامل مدارک مربوط به ثبت شرکت سهامی خاص تأسیساتی می‌توانید فرم مشاوره سایت ثبت خوارزمی را تکمیل نمایید.

مدارک لازم برای ثبت شرکت تأسیساتی با مسئولیت محدود

یکی دیگر از قالب‌هایی که برای ثبت شرکت تأسیساتی مورد استفاده قرار می‌گیرد، شرکت با مسئولیت محدود است. مدارک لازم برای ثبت این نوع شرکت به صورت زیر هستند.

  • ارائه دو نسخه شرکتنامه امضاء شده توسط کلیه سهامداران
  • دو نسخه اساسنامه امضاء شده توسط تمامی سهامداران شرکت
  • ارائه صورتجلسه مجمع عمومی مؤسسان در دو نسخه
  • دو جلد از صورتجلسه هیئت مدیره به صورت کامل امضاء شده
  • گواهی عدم سوء پیشینه مدیران شرکت
  • ارائه کپی برابر اصل مدارک هویتی کامل مربوط به کلیه سهامداران شرکت
  • اصل مجوز فعالیت از سازمان‌های ذیربط
  • اصل وکالتنامه وکیل (در صورت داشتن وکیل)

شرایط ثبت شرکت تأسیساتی

شرایط ثبت شرکت تأسیساتی بسته به نوع قالب انتخابی برای شرکت متفاوت است. در واقع شما برای انتخاب قالب مورد نظرتان برای شرکت باید دارای برخی از ویژگی‌های خاص باشید. به همین دلیل در این بخش می‌خواهیم به شرایط و نکات لازم برای ثبت انواع شرکت تأسیساتی بپردازیم.

  • برای تأسیس شرکت تأسیساتی نباید هیچ گونه سوء پیشینه کیفری داشته باشید.
  • داشتن مدرک تحصیلی خاصی برای ثبت این نوع شرکت الزامی نیست.
  • برای ثبت شرکت حتماً باید مدارک هویتی و شناسایی کامل خود را ارائه دهید.
  • حداقل تعداد شرکاء برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود ۲ نفرو برای شرکت سهامی خاص ۳ نفر می‌باشد.
  • برای شرکت سهامی خاص در بدو تأسیس باید ۳۵ درصد از سرمایه اولیه شرکت پرداخت شود. حداقل سرمایه لازم برای ثبت شرکت سهامی خاص ۱ میلیون ریال یعنی ۱۰۰ هزار تومان می‌باشد.
  • در قانون تجارت هیچ حداقلی برای سرمایه ثبت شرکت با مسئولیت محدود در نظر گرفته نشده است. البته به صورت عرفی این مبلغ یک میلیون ریال می‌باشد.

مراحل ثبت شرکت تأسیساتی کدامند؟

مراحل ثبت شرکت تأسیساتی تفاوت چندانی با ثبت سایر شرکت‌ها ندارد. در واقع ثبت تمامی انواع شرکت‌ها در طی یک روند خاص صورت می‌گیرد. با این وجود در این بخش می‌خواهیم به صورت خلاصه به مراحل ثبت شرکت‌های تأسیساتی اشاره کنیم.

۱) آماده کردن کامل مدارک لازم برای ثبت شرکت با توجه به نوع قالب آن

۲) مراجعه به سامانه اداره ثبت شرکت‌ها و تکمیل اطلاعات خواسته شده

۳) دریافت تأییدیه نامه و ارسال مدارک با پست به آدرس ذکر شده در تأییدیه

۴) تأیید نهایی مدارک و اجازه صدور آگهی در روزنامه رسمی برای نوبت اول

۵) صدور آگهی ثبت در روزنامه رسمی کثیرالانتشار برای بار دوم

اگر می‌خواهید در مورد مراحل ثبت شرکت تأسیساتی اطلاعات کامل و جزئی به دست‌آورید، تنها کافیست با کارشناسان حقوقی ثبت خوارزمی تماس بگیرید. کارشناسان حقوقی زبده شرکت ثبت خوارزمی آماده پاسخگویی به تمامی سؤالات شما در زمینه ثبت انواع شرکت‌ها و شرایط لازم برای آن هستند.

جمع‌بندی

در این مقاله از سایت ثبت خوارزمی به صورت کامل به مدارک و شرایط مورد نیاز برای ثبت شرکت تأسیساتی پرداختیم. البته ممکن است در مورد این شرایط و مدارک تبصره‌هایی وجود داشته باشد که آگاهی از آن‌ها ضروری است.

به همین دلیل پیشنهاد می‌دهیم قبل از اقدام به ثبت شرکت حتماً دانش حقوقی خود را در این زمینه افزایش دهید. کارشناسان حقوقی ثبت خوارزمی برای خدمت‌رسانی به شما متقاضیان عزیز آماده خواهند بود.

 

در حال ارسال
نظرات کاربر
0 (0 رای)
نوشته‌های پیشین نوشته‌های پیشین
پست جدیدتر پست جدیدتر

پیام بگذارید

مشاوره رایگان