مشاوره حقوقی ثبت شرکت

مشاوره حقوقی به ثبت رساندن شرکت

برای تاسیس و ثبت شرکت، چه مراحلی باید طی شود و چه مدارکی لازم است؟ چرا برای ثبت شرکت نیاز به مشاوره حقوقی داریم؟ اگر تصمیم گرفته‌اید شرکتی را به ثبت برسانید، بهتر است بدانید برای این کار، باید مراحل متعددی را پشت سر بگذارید. مراحل قانونی و اداری تاسیس شرکت از پیچیدگی‌ها و ظرافت‌های حقوقی زیادی برخوردار است.

فرم درخواست مشاوره رایگان

  • این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

همین مساله باعث شده‌است بسیاری از مدیران که به روند قانونی ثبت شرکت آشنایی ندارند، این اقدام را با تاخیر انجام داده و متحمل ضرر و زیان‌های مالی شوند. درصورتی‌که اگر برای پشت سر گذاشتن مراحل قانونی ثبت شرکت از مشاوره حقوقی استفاده شود، روند تاسیس و ثبت یک شرکت به‌صورت درست و اصولی انجام شده و هیچ مشکلی پیش نخواهدآمد.

برای بهره‌مندی از مشاوره حقوقی تخصصی، می‌توانید با کارشناسان خوارزمی ثبت تماس بگیرید. کارشناسان باتجربه و متخصص خوارزمی ثبت، در کلیه مراحل ثبت شرکت با شما همراه خواهندبود و راهنمایی‌های لازم را به شما ارائه می‌دهند. در ادامه این مقاله، ضمن پاسخ‌دادن به این پرسش که ثبت شرکت چیست، مزایای ثبت‌کردن شرکت و مدارک لازم برای این کار را بررسی می‌کنیم.

مشاوره حقوقی به ثبت رساندن شرکت

ثبت شرکت چیست؟

شرکت، اجتماعی از دو یا چند نفر است که با هدف راه‌اندازی یک کسب‌وکار یا تجارت و به دست آوردن سود، با یکدیگر شریک شده و سرمایه‌های خود را سهیم می‌شوند. تقسیم سود و زیان حاصل از فعالیت‌های تجاری شرکت، پس از کسر هزینه‌های این شخصیت‌حقوقی بین شرکا انجام می‌شود. تعریف دیگری که می‌توان از شرکت ارائه داد، یک قرارداد تجاری است که اشخاص‌حقوقی یا حقیقی مختلف در چارچوب قانون بین خود منعقد می‌کنند.

کلیه افرادی که قصد تاسیس شرکت و راه‌اندازی یک کسب‌وکار یا تجارت را دارند، باید شرکت مزبور را مطابق قوانین و مقررات به ثبت برسانند. ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها، امکان شروع فعالیت‌های تجاری مختلف را به‌صورت کاملا رسمی و قانونی فراهم می‌کند. یکی از مهم‌ترین اقداماتی که برای تاسیس شرکت باید انجام شود، انتخاب نوع شرکت است. برای انتخاب نوع شرکت، باید به فاکتورهای متعددی ازجمله نوع تجارت، اهداف، استراتژی‌ها و تعداد سهامداران شرکت توجه شود.

اشخاص می‌توانند از بین هفت شرکت ذکرشده در قانون تجارت، یکی را برای شروع فعالیت‌های تجاری خود انتخاب کنند. شرکت سهامی‌خاص و عام، شرکت مختلط سهامی و غیرسهامی، شرکت نسبی، شرکت تضامنی و شرکت بامسئولیت‌محدود، شرکت‌های ذکرشده در قانون تجارت هستند. در این بین، شرکت سهامی‌خاص و بامسئولیت‌محدود، از محبوبیت و کاربرد بیشتری برخوردار هستند. به‌طوری‌که حدود 98 درصد از شرکت‌های ثبت‎شده در ایران، از بین این دو شرکت هستند.

مزایای تاسیس شرکت

مزایای ثبت شرکت

تاسیس و ثبت شرکت، از مزایای بسیاری برای سهامداران و موسسان برخوردار است که در ادامه به برخی از آنها اشاره می‌کنیم:

  • ثبت برند: کلیه شرکت‌های ثبت‌شده در ایران، می‌توانند برند مخصوصی برای کالاها و خدمات خود انتخاب کرده و آن را به ثبت برسانند. ثبت برند به‌عنوان یکی از مزایای ثبت شرکت، باعث معرفی محصولات و افزایش فروش شرکت می‌شود.
  • افزایش اعتبار و ارزش: شرکت‌ها در مقایسه با اشخاص‌حقیقی از اعتبار و ارزش بیشتری برخوردار هستند. به‌طوری‌که مشتریان راحت‌تر به شرکت‌ها اعتماد می‌کنند. علاوه‌براین، شرکت‌ها راحت‌تر می‌توانند با دیگر مجموعه‌ها و شرکت‌ها همکاری کنند.
  • اخذ مجوز و امتیازات: شرکت‌ها راحت‌تر می‌توانند برای اخذ مجوزها و امتیازات مختلف از ارگان‌ها، سازمان‌ها و نهادهای دولتی اقدام کنند.
  • امکان همکاری با ارگان‌ها، نهادها و سازمان‌های دولتی و خصوصی: این مزیت باعث می‌شود شرکت‌ها بتوانند راحت‌تر و سریع‌تر پیشرفت کرده و سود قابل‌توجهی را برای سهامداران به ارمغان آورند.
  • امکان شرکت در مناقصات و مزایدات: این فایده ثبت شرکت‌ها، روند دستیابی به سود بیشتر را برای شرکت تسریع می‌کند.
  • همکاری با سرمایه‌گذاران بزرگ: شرکت‌ها در جذب اعتماد و اطمینان سرمایه‌گذاران بزرگ بهتر عمل می‌کنند. این مزیت ثبت شرکت، باعث می‌شود سود زیادی عاید شرکت و سهامداران آن شود.

مدارک لازم برای تاسیس شرکت

مدارک لازم برای ثبت شرکت

بااینکه برای ثبت‌کردن هریک از شرکت‌های ذکرشده در قانون تجارت مدارک متفاوتی موردنیاز است، بسیاری از این مدارک در کلیه شرکت‌ها یکسان هستند که در ادامه مورد اشاره قرار می‌گیرند:

– دو نسخه از اساسنامه شرکت.

– دو نسخه از اظهارنامه شرکت.

– دو نسخه از صورت‌جلسه هیئت‌مدیره و موسسان شرکت.

– وکالتنامه امضاشده (چنانچه فرایند ثبت شرکت توسط وکیل انجام می‌شود).

– سند مالکیت یا اجاره‌نامه مرکزاصلی شرکت (اقامتگاه)

– اقرارنامه‌ای که به امضای کلیه سهامداران رسیده و نشان‌دهنده عدم همکاری آنها با نهادها و ارگان‌های دولتی باشد.

– جوازکسب که نشان‌دهنده موضوع فعالیت شرکت بوده و اختیارات هریک از سهامداران در آن مشخص شده‌باشد.

– کپی برابر اصل مدارک شناسایی (اعم‌از کارت‌ملی و شناسنامه) کلیه سهامداران شرکت (اعم از اعضای هیئت‌مدیره و بازرسان).

– گواهی عدم سوءپیشینه کلیه سهامداران شرکت.

– کپی آگهی تاسیس و آخرین تغییرات شرکت در روزنامه‌رسمی.

– اصل و فتوکپی گذرنامه به‌همراه ترجمه آن (این مورد فقط درصورتی موردنیاز است که اشخاص‌حقیقی خارجی جزو سهامداران شرکت باشند).

– اصل و فتوکپی تاییدیه ثبت شرکت به‌همراه ترجمه آن (این مورد تنها درصورتی موردنیاز است که اشخاص‌حقوقی خارجی جزو سهامداران شرکت باشند).

در حال ارسال
نظرات کاربر
0 (0 رای)
نوشته‌های پیشین نوشته‌های پیشین
پست جدیدتر پست جدیدتر

پیام بگذارید

مشاوره رایگان