شرایط ثبت شرکت پیمانکاری

ثبت شرکت‌های پیمانکاری و مشاوره‌ی تخصصی در باره‌ی ثبت چنین شرکت‌هایی از خدمات اصلی وب‌سایت ما می‌باشد. حتی در شرایطی مانند اپیدمی، جنگ و تحریم نیز فعالیت‌های پیمانکاری تعطیلی ندارد و در هر کشوری جزو نیاز‌های اساسی به حساب می‌آید. گفتنی است که امور پیمانکاری یکی از رایج‌ترین فعالیت‌های شرکت‌های ثبت شده در کشور ماست. این امور می‌تواند شامل پیمانکاری عمرانی، کامپیوتری، انفورماتیک و غیره باشد. تنها ثبت یک شرکت به عنوان یک شرکت پیمانکاری کافی نیست و می‌بایست توانایی شرکت در انجام پروژه‌ها راستی آزمایی نیز بشود. به این فرایند رتبه‌بندی شرکت‌ها گفته می‌شود که تحت نظر سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کل کشور انجام می‌شود. کارشناسان ما همه روزه آماده‌ی راهنمایی، کمک‌رسانی و انجام امور ثبتی شرکت شما می‌باشند.

پیمانکاری چیست؟

به افرادی که به صورت شخصی یا در قالب شرکت‌های پیمانکاری، اموری مانند ساخت، نصب، اجرا، حمل و نقل و غیره را انجام می‌دهند پیمانکار گفته می‌شود. شرکت‌های پیمانکاری نیز شامل مجموعه افرادی می‌شوند که در آن‌ها مهندسین یا کارکنان، رتبه‌ی مشخص داشته و در ازای انجام امور محوله، مزد مشخصی دریافت می‌نمایند. مثلا در یک شرکت قالی شویی، عملیات پیمانکاری به صورت حمل‌ونقل و شست‌وشو انجام شده که توسط افراد شرکت مدیریت می‌شوند. در یک شرکت ساختمانی نیز حمل‌ونقل، حفاری، بتن‌ریزی، آرماتور‌بندی، گچ کاری و غیره توسط متخصصینی به انجام می‌رسد که توسط شرکت پیمانکاری هماهنگ و مدیریت می‌شوند. وظیفه‌ی یک شرکت پیمانکاری، سرپرستی تیمی از کارگران، تکنسین‌ها، متخصصین و مدیران، جهت به انجام رساندن کاری مشخص در بازه‌ی زمانی مشخص، با قبول هزینه‌ای مشخص می‌باشد.

فعالیتهای شرکت پیمانکاری کداماند؟

در یک شرکت پیمانکاری افراد زیادی شاغل هستند اما کارفرما فقط با یک فرد حقیقی یا حقوقی به عنوان پیمانکار در ارتباط مستقیم قرار می‌گیرد. پیمانکار مسئولیت کامل کار را به عهده گرفته و با مدیریت و استفاده از دیگر افراد شاغل در شرکت پیمانکاری، کار را به انجام می‌رساند. شرکت‌های پیمانکاری در زمینه‌های متنوعی فعالیت دارند و تعداد افراد بکار گرفته شده در پروژه‌های مختلف، متفاوت است. اگر پروژه‌ای بزرگ بوده و انجام آن نیاز به مهارت‌ها و تخصص‌های متنوع داشته باشد، به تکنسین‌ها و کارگران بیشتری نیاز است اما اگر پروژه کوچک بوده و نیاز به مهارت‌های متنوعی نداشته باشد، پیمانکار با بهره‌گیری از تعداد محدود‌تری از افراد، کار را به انجام خواهد رساند. این بازه‌ی گسترده از فعالیت‌های پیمانی، افراد زیادی را به ثبت شرکت‌های پیمانکاری ترغیب می‌کند.

انواع شرکتهای پیمانکاری

طبق مفاد آئین نامه معاونت راهبردی ریاست جمهوری کشور، شرکت‌های پیمانکاری در مجموع به یازده گروه پیمانی مختلف تقسیم می‌شوند که هر کدام با توجه به موضوع و چهارچوب کاری خود در حوزه‌ی مشخص شده، فعالیت می‌کنند. هر شرکت می‌بایست پیش از عقد قرارداد جهت انجام کار، به ثبت شرکت خود کوشش کند تا بتواند به صورت قانونی در مزایده‌ها و مناقصه‌ها شرکت کرده و عملیات‌های خود را به شکلی رسمی به انجام برساند.

  1. شرکت پیمانکاری ساختمانی
  2. شرکت پیمانکاری راه و ترابری
  3. شرکت پیمانکاری تاسیسانی و تجهیزاتی
  4. شرکت پیمانکاری صنعتی
  5. شرکت پیمانکاری بازسازی و مرمت
  6. شرکت پیمانکاری کشاورزی
  7. شرکت پیمانکاری مهندسی آب و آبیاری
  8. شرکت پیمانکاری داده و ارتباطات
  9. شرکت پیمانکاری نفت و گاز
  10. شرکت پیمانکاری کاوشات زمین

البته شرکت‌های پیمانکاری می‌توانند موضوعات متنوع دیگری را نیز شامل شوند که حوزه‌ی فعالیت هر کدام نیز باید مشخص شده و نوع عملکرد آن‌ها اعتبارسجی شود.

شرایط ثبت شرکت پیمانکاری

مشخص است که برای ثبت یک شرکت پیمانکاری، اول باید مشخص کرد که زیر مجموعه‌ی کدام یک از دسته‌بندی‌های فوق قرار می‌گیرد اما هر کدام هم که باشد به هر حال در دو نوع شرکت‌های سهامی خاص و یا شرکت‌های با مسئولیت محدود طبقه‌بندی می‌شود. بیشتر افراد به ثبت شرکت سهامی خاص تمایل دارند چرا که این نوع از شرکت‌ها دارای اعتبار بیشتری در زمان گرفتن وام و تسهیلات بانکی داشته و نیز در زمان بستن قرارداد‌های پیمانی در مزایده‌ها امتیاز بالاتری دارند.

برای ثبت شرکت پیمانکاری با مسئولیت محدود حداقل سرمایه مورد نیاز 100 هزار تومان است. حداقل افراد مورد نیاز برای ثبت این دسته از شرکت‌ها 2 نفر تعیین شده و شرکت می‌بایست تعهد نامه پرداخت همه‌ی سرمایه را نیز ارائه دهد. به منظور ثبت شرکت سهام خاص نیز باید شرکت، حداقل سرمایه‌ی 100 هزار تومانی را دارا باشد و متعهد به پرداخت 35% سرمایه به صورت وجه نقد شود. حد اقل اعضای شرکت پیمانکاری می‌بایست 5 نفر باشد که 3 تن عضو هیئت مدیره تلقی می‌شوند به علاوه‌ی 2 بازرس که نباید جزو اعضای شرکت باشند.

این که شرکت خود را به صورت سهامی خاص ثبت کنید یا مسئولیت محدود بستگی به آن دارد که شرایط، نیاز‌ها و هدف شما از ثبت شرکت چیست؟ به همین دلیل نمی‌توان در یکی دو کلمه بیان کرد که شرکت را چگونه به ثبت برسانید. مشاورین ثبت شرکت و برند خوارزمی برای ارائه‌ی بهترین و سریع‌ترین راه‌های ثبت شرکت پاسخگوی شما عزیزان می‌باشند.

مدارک لازم برای ثبت شرکت پیمانکاری

  1. کپی مدارک هویتی کل اعضای شرکت از جمله کارت ملی و شناسنامه برای ثبت شرکت پیمانکاری الزمامی می‌باشند.
  2. پر کردن فرم مشخصات فردی اعضای شرکت نیز یکی دیگر موارد ضروری برای ثبت به شمار می‌رود.
  3. ارائه موضوع و حوزه‌ی فعالیت شرکت، درصد سهام هر شخص و پست و سمت مدیران و شرکا از ضروریات است.
  4. آدرس (تجاری یا اداری)، شماره تلفن مطابق آدرس، دورنما، پست الکترونیک و کد پستی
  5. اقرارنامه (این اقرارنامه می‌بایست توسط همه‌ی اعضای شرکت به امضا رسیده باشد)
  6. تعیین نام شرکت و ثبت برند تجاری
  7. گواهی نمایندگی (وکالت نامه) به وکیل یا شخصی که مراحل اداری ثبت شرکت را به عهده دارد.

مراحل ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها

پس از تهیه و تنظیم مدارک فوق، در صورت دارا بودن شرایطی که قید شد، شرکت‌های پیمانکاری می‌توانند در خواست خود مبنی بر ثبت آنلاین شرکت را در سایت اداره ثبت شرکت‌ها ارائه دهند. ابتداعا باید نام شرکت را انتخاب کرده (این نام می‌بایست در بین تمامی شرکت‌های از پیش ثبت شده یکتا باشد) و مدارک بارگزاری شود. سپس دو نسخه از اوراق خروجی سایت پرینت گرفته شود و به همراه رسید پذیرش در پاکت مخصوص به اداره پستی که مورد تایید اداره‌ی ثبت شرکت‌ها باشد تحویل شود. پس از 5 روز تا یک هفته‌ی کاری، بعد از آن که مدارک و فرم‌ها توسط کارشناسان اداره‌ی ثبت تایید شد، لازم است که با مراجعه‌ی حضوری به اداره‌ی ثبت شرکت‌ها، اوراق شرکت پیمانکاری دریافت شود. سپس باید با پرداخت هزینه‌ی آگهی، به روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور در دو نوبت نسبت به آگهی ثبت شرکت در این روزنامه‌ها اقدام لازم صورت گیرد تا شرکت رسما به ثبت برسد.

هزینهی ثبت شرکت پیمانکاری

هزینه‌ی ثبت یک شرکت پیمانکاری به

  1. میزان سرمایه اولیه‌ی شرکت
  2. هزینه‌های اداره‌ی ثبت شرکت‌ها، جهت ثبت و
  3. هزینه‌ی روزنامه‌ی رسمی به منظور چاپ آگهی

محدود می‌شود. مشخص است که هر چه سرمایه‌ی اولیه شرکت بیشتر باشد، حق‌الثبت آن نیز بالا می‌رود پس هرچه میزان سرمایه‌ی شرکت بالاتر باشد هزینه‌ی بیشتری برای ثبت آن پرداخت خواهید کرد. اداره‌ی ثبت شرکت‌ها نیز هزینه‌های مختلفی برای ثبت شرکت از متقاضیان دریافت می‌کند که البته چنان جزئی هستند که از پرداختن به آن پرهیز می‌کنیم اما در دو نوبت چاپ آگهی ثبت در روزنامه‌های کثیرالانتشار رسمی کشور، میزان هزینه‌، وابسطه به نوع روزنامه، تیراژ روزنامه، شماره‌ی صفحه‌ی روزنامه، اندازه‌ی آگهی، اندازه‌ی قلم، رنگی یا سیاه‌سفید بودن آگهی و موارد دیگر بستگی دارد. برای سهولت هرچه بیشتر در انجام ثبت شرکت خود می‌توانید از طریق متخصصین خوارزمی ثبت این امر اقدام به ثبت شرکت پیمانکاری خود کنید.

در حال ارسال
نظرات کاربر
0 (0 رای)
نوشته‌های پیشین نوشته‌های پیشین
پست جدیدتر پست جدیدتر

پیام بگذارید

مشاوره رایگان