آیا خودمان می‌توانیم ثبت شرکت نماییم؟

بسیاری از کسانی که قصد ثبت شرکت دارند این سؤال را می‌پرسند که ایا امکان دارد خودمان بتوانیم شرکت ثبت کنیم؟ در پاسخ به این سؤال باید بگوییم که بله! هر فردی می‌تواند به صورت شخصی اقدام به ثبت و تأسیس شرکت خود کند. بنابراین نیازی نیست برای انجام امورات حقوقی و اداری حتماً از وکیل حقوقی بهره ببرید. اما اگر دانش حقوقی کافی نداشته باشید، قطعاً در این راه با مشکلات و چالش‌های بسیار جدی رو به رو خواهید شد.

در این بخش از سایت خوارزمی می‌خواهیم به نحوه ثبت شرکت توسط خودمان بپردازیم. در صورتی که در این راه به راهنمایی نیاز داشتید یا سؤالی برایتان پیش آمد می‌توانید فرم مشاوره شرکت ثبت خوارزمی را تکمیل کنید. کارشناسان حقوقی شرکت در اسرع زمان با شما تماس خواهند گرفت.

فرم درخواست مشاوره رایگان

  • این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.

ثبت شرکت توسط خودمان چگونه است؟

ثبت شرکت چه توسط یک وکیل حقوقی و چه توسط یک فرد عادی صورت گیرد، یک فرایند مشخص خواهد داشت. اما چگونگی طی کردن این فرایند فرق می‌کند. برای ثبت کردن شرکت توسط خودمان لازم است خودمان جهت جمع‌آوری و تکمیل مدارک لازم اقدام کنیم.

فراموش نکنید که تکمیل کردن و آماده‌سازی این مدارک بدون دانش تخصصی خود می‌تواند بسیار وقت گیر باشد. مورد دیگر انجام روند اینترنتی و حضوری ثبت کردن شرکت است که باید به دقت انجام شوند. نحوه طی کردن این مراحل در کم و زیاد کردن مدت زمان تأسیس شرکت بسیار مؤثر هستند.

در ثبت شرکت توسط خودمان نیازی نیست یک وکیل تمام کار‌ها اداری را انجام بدهد. اما توجه داشته باشید که انجام روند تأسیس شرکت بدون دانش حقوقی نیز اصلاً امکان‌پذیر نیست. بنابراین بهتر است در این راه از راهنمایی‌ها و مشاوره‌های کارشناسان حقوقی خبره بهره ببرید.

با تماس با شماره تلفن‌های موجود در سایت ثبت خوارزمی می‌توانید کامل‌ترین مشاوره حقوقی را در مورد نحوه ثبت شرکت دریافت نمایید. کارشناسان ثبت خوارزمی سالهاست که در زمینه ثبت و تأسیس انواع شرکت تجربه و فعالیت دارند.

برای ثبت شرکت توسط خودمان به چه مدارکی نیاز داریم؟

اگر می‌خواهید خودتان امور اداری مربوط به ثبت شرکت را انجام دهید ابتدا باید مدارک لازم برای این کار را آماده کنید. همانطور که می‌دانید شرکت‌ها انواع مختلفی دارند و ثت هر نوع شرکتی به مدارک خاص خود نیاز دارد. بنابراین شما باید مدارک مورد نیاز برای تأسیس شرکت را بر اساس نوع شرکت فراهم کنید. اما به صورت کلی مدارک لازم برای ثبت کردن شرکت توسط خودمان به صورت زیر هستند.

  • ارائه دو نسخه اظهارنامه شرکت
  • دو نسخه صورتجلسه هیئت مدیران و مؤسسان و شرکای شرکت
  • ارائه دو نسخه اساسنامه شرکت
  • اقرارنامه اعضای شرکت
  • تقویم نامه کارشناس رسمی دادگستری
  • امضای وکالتنامه
  • مدارک کامل هویتی مربوط به تمامی اعضای هیئت مدیره، مؤسسان یا شرکای شرکت
  • افتتاح حساب بانکی برای شرکت و ارائه رسید‌های مربوط به پرداخت
  • گواهی عدم سوء پیشینه اعضای هیئت مدیره و مؤسسین شرکت
  • ارائه اصل و کپی پاسپورت برای سهامدار شخص حقیقی خارجی و ارائه اصل و کپی ثبت شرکت برای سهامدار شخص حقوقی خارجی

برای آگاهی از لیست کامل مدارک لازم برای ثبت انواع مختلف شرکت به صورت اختصاصی می‌توانید با کارشناسان ثبت خوارزمی در ارتباط باشید.

مراحل ثبت شرکت توسط خودمان

اگر می‌خواهید خودتان نسبت به ثبت شرکت اقدام کنید، ابتدا باید از سلسله مراتب آن آگاه باشید. این گونه می‌توانید با آگاهی بیشتر روند تأسیس شرکت خود را انجام دهید. برخی از مراحل اولیه ثبت کردن شرکت به صورت اینترنتی هستند. اما مراحل انتهایی را باید با مراجعه حضوری انجام دهید. مراحل ثبت شرکت توسط خودمان به صورت زیر می‌باشند.

۱) انتخاب نوع شرکت و انتخاب نام مناسب مطابق با قوانین موجود

۲) آماده‌سازی و فراهم نمودن مدارک مورد نیاز

۳) مراجعه به سامانه ثبت شرکت‌ها جهت وارد نمودن اطلاعات، تشکیل پرونده و ارسال مدارک مورد نیاز

۴) منتظر ماندن برای دریافت پذیرش اینترنتی از سوی سامانه

۵) ارسال مدارک خواسته شده با استفاده از پست به آدرس درج شده در تأییدیه پذیرش

۶) بررسی و تأیید پرونده و صدور آگهی

۷) حضور در اداره ثبت شرکت‌ها جهت ثبت رسمی شرکت

۸) درج آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران

مزایای ثبت شرکت توسط خودمان

بسیاری از افراد به دلیل مزایای ثبت شرکت به صورت شخصی، ترجیح می‌دهند خودشان به جای وکیل این کار را انجام دهند. یکی از این مزایا صرفه‌جویی در هزینه هاست. زیرا با این کار دیگر مجبور نیستید بابت حق وکیل هزینه‌ای پرداخت نمایید. دومین مزیت آن آشنا شدن بیشتر فرد با روند اداری تأسیس شرکت است. این گونه دانش حقوقی فرد تا حدودی بالا می‌رود.

البته پیشنهاد ما این است که اگر وکیل حقوقی نیز استخدام نمی‌کنید، حتماً با کارشناسان حقوقی مشاوره داشته باشید. زیرا بی‌گدار به آب زدن در انجام امور اداری خود می‌تواند موجب تأخیر فرایند تأسیس شرکت و افزایش هزینه‌ها شود.

معایب ثبت شرکت توسط خودمان

همان طور که اشاره کردیم، ثبت شرکت فرایندی پیچیده و گاهی پردردسر است. بنابراین در این راه ممکن است با چالش‌های مختلفی مواجه شوید. این چالش‌ها و مشکلات به نوبه خود می‌توانند روند تأسیس ثبت شرکت را طولانی کنند. در حالی که اگر روند ثبت با استفاده از کارشناسان حقوقی انجام شود، مسلماً در کمترین زمان ممکن فرایند اداری تکمیل خواهد شد.

از معایب دیگر ثبت شرکت توسط خودمان می‌توان به وقت گیر بودن و آن اشاره کرد. اگر امور قانونی را به کارشناس حقوقی بسپارید، دیگر نیازی نیست وقت خودتان را صرف انجام امور کنید. در غیر این صورت زمان زیادی را از دست خواهید داد.

هزینه ثبت شرکت توسط خودمان چقدر است؟

هزینه ثبت شرکت توسط خودمان، بستگی به نوع شرکتی که می‌خواهیم ثبت کنیم دارد. ثبت برخی از شرکت‌ها هزینه بیشتری را می‌طلبد. با تأسیس شرکت توسط خودمان دیگر نیازی نیست مبلغی را به عنوان حق الوکاله بپردازیم. درنتیجه هزینه‌ها از این نظر کمتر هستند. اما هزینه‌های دولتی انجام امور اداری در هر صورت یکسان خواهند بود. بنابراین چه وکیل داشته و باشید و چه نداشته باشید هزینه‌های دولتی باید پرداخت شوند.

جمع‌بندی

در این مقاله به بررسی مراحل ثبت شرکت توسط خودمان و مدارک مورد نیاز برای این کار پرداختیم. همچنین مزایا و معایب این کار را توضیح دادیم. اگر قصد تأسیس شرکت دارید، پیشنهاد ما این است که حتماً از راه اصولی وارد شوید. زیرا تأسیس شرکت بدون آگهی و دانش حقوقی می‌تواند موجب پیچیده شدن کار‌ها و امورات قانونی شود. کارشناسان حقوقی شرکت ثبت خوارزمی برای ارائه انواع راهنمایی‌ها و راهکار‌های حقوقی در زمینه تأسیس شرکت در اختیار شما خواهند بود.

 

نوشته‌های پیشین نوشته‌های پیشین
پست جدیدتر پست جدیدتر

پیام بگذارید

مشاوره رایگان