مزایای شرکت سهامی خاص

مزایای شرکت سهامی خاص

چکیده مقاله

ثبت شرکت سهامی خاص بر خلاف شرکت های سهامی عام ، ساده می باشد. به همین علت تاسیس این نوع شرکت غالبا بیشتر از دیگر انواع شرکت ها مورد استقبال قرار می گیرد.
مزایای شرکت سهامی خاص

ثبت شرکت سهامی خاص بر خلاف شرکت های سهامی عام ، ساده می باشد. به همین علت تاسیس این نوع شرکت غالبا بیشتر از دیگر انواع شرکت ها مورد استقبال قرار می گیرد.

• هر کدام از سهامداران در شرکت های سهامی خاص مانند ثبت شرکت با مسئولیت محدود و برخلاف شرکت تضامنی ، در مورد بدهی ها و زیان های شرکت به اندازه مبلغ سرمایه گذاری که در شرکت کرده اند ، دارای مسئولیت می باشند و در صورت عدم کفایت ، نیازی نمی باشد که اموال شخصی خود را در این راه هزینه کنند. مزایای شرکت سهامی خاص

• در مقایسه با شرکت با مسئولیت محدود ، شرکت های سهامی خاص از اعتبار بیشتری برخوردار بوده و غالبا ً برای کسانی که کار بازرگانی ، عمرانی ، شرکت های بیمه ، تولیدی و … انجام می دهند ، بیشتر مناسب می باشند.

این را هم بخوانید : مسئولیت شرکا در شرکت سهامی خاص

• برای شرکت های سهامی خاص ،دریافت وام و تسهیلات آسان تر بوده و اغلب تا سقف ده برابر سرمایه ، این نوع شرکت ها می توانند از بانک ها یا موسسات مالی وام دریافت کنند.

• سهولت نقل و انتقال سهام در شرکت های سهامی خاص : چون سرمایه سهامداران در شرکت های سهامی به قطعات کوچکتری به نام سهام تقسیم شده است ، برخی مواقع این سهام بی نام نیز می باشند ، بنابراین نقل و انتقال آن به راحتی انجام می شود.

• مشخص نمودن هیئت مدیره درشرکت های سهامی : مطابق ماده ۱۷۰  قانون تجارت شرکت سهامی توسط یک هیئت مدیره از راه طریق صاحبان سهام انتخاب می شود.

• برای شرکت های سهامی در حالت کلی محدودیتی برای فعالیت وجود ندارد و و قانونگذار شرکت سهامی را هر چند فعالیت آن تجاری نباشد شرکت بازرگانی و تجاری حساب می کند.

• در این نوع شرکت ها امکان جمع آوری سرمایه برای جهت شروع فعالیت در محیط دوستانه برای فعالیت های تجاری خواهد شد. مزایای شرکت سهامی خاص

• چنانچه شخص به تنهایی فعالیت اقتصادی و تجاری داشته باشد ، مسئولیت مالی و حقوقی فعالیت هایش به عهده خود فرد خواهد بود. در صورتی که در یک شرکت ثبت شده ، اعضای هیئت مدیره و شرکا در مقابل اعمال شرکت در برابر شخص ثالث مسئولیت داشته و باید پاسخ گو باشند. در این حالت مسئولیت ها تقسیم شده و بر عهده یک نفر نمی باشد که این مسئله به سود سهام داران بوده و سبب اطمینان بیشتر افراد و سایر شرکت ها جهت تعامل با این شرکت می گردد.

خصوصیات و مشخصات شرکت های سهامی خاص:

• سرمایه شرکت های سهامی خاص حداقل یک میلیون ریال است.

• حداقل دارای سه مدیر می باشند.

• حداقل تعداد سهامداران آن باید سه نفر باشد.

• در شرکت های سهامی خاص مبلغ اسمی سهام دارای محدودیت نمی باشد.

• انتقال سهام در شرکت های سهامی خاص بستگی به موافقت سایر شرکا دارد.

• در شرکت سهامی خاص ، هر کدام از سهامداران به میزان مبلغ اسمی سهام خود ، مسئولیت دارند. مزایای شرکت سهامی خاص

 

شرکت سهامی خاص دارای چه معایبی می باشد؟ مزایای شرکت سهامی خاص

برخلاف شرکت های تضامنی ، وجود مقررات زیاد در شرکت های سهامی ، دارای اهمیت و پیچیدگی زیادی می باشد. چون وجود قوانینی ماننذ چگونگی تقسیم سود و زیان و چگونگی نگهداری دفاتر مالی و چگونگی تشکیل مجامع عمومی و چگونگی گزارش سود و زیان به سهامداران و … در شرکت های سهامی به مراتب پیچیده تر از سایر شرکت ها است وجود مالیات بر درآمد در شرکت های سهامی به علت اعمال کنترل های قانونی و بر طبق قوانین و قواعد مالیات های مستقیم باید نخست ۱۰% از درآمد مشمول مالیات به عنوان مالیات شرکت محاسبه و به ترتیب مقرر در قانون مربوطه به عنوان مالیات پرداختی در نظر گرفته گردد.در شرکت های سهامی خاص اوراق قابل انتشار نمی باشند. سهام شرکت های سهامی خاص را نمی توان در بورس اوراق بهادار خرید و فروش کرد.

توجه

شما میتوانید از طریق فرم روبه رو درخواست خود را ارسال کنید تا مشاورین ما در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.
نکته : تمامی مشاوره ها به صورت رایگان انجام میشود.

با پر کردن فرم زیر، پاسخ خود مبنی بر " مدت زمان انجام"، "هزینه" و "مدارک لازم" را بروی تلفن همراه خود دریافت نمایید.

مقالات پایین ،پیشنهاد خوانندگان این مقاله برای مطالعه است.

صفر تا صد تمدید پروانه کسب

یکی از مهم ترین مجوزهایی که تمامی واحدهای کسب باید نسبت به تمدید آن اقدام کنند، پروانه کسب است. تمدید پروانه کسب حداقل باید 30 روز پس از اتمام اعتبار آن صورت گیرد. پروانه کسب، مجوزی است که از سوی اصناف و اتحادیه ها به واحد کسب مربوطه ارائه می شود. بر اساس این مجوز، […]

راهنمای اخذ جواز کسب کافی نت

اگر قصد تاسیس کافی نت دارید، ابتدا باید از اتحادیه صنف فناوران رایانه، جواز کسب کافی نت اخذ نمایید. جواز کسب، جوازی است که اجازه فعالیت قانونی به کسب و کار فوق می دهد. قانونی بودن فعالیت، بهره مندی از تسهیلات و خدمات دولتی، تثبیت موقعیت کسب و کار، جلب اعتماد مشتریان و … از […]

راهنمای اخذ جواز کسب خیاطی

یکی از مهم ترین جوازهایی که خیاطان جهت فعالیت قانونی و رسمی و باید اخذ کنند، جواز کسب خیاطی است. اخذ جواز کسب خیاطی از اتحادیه صنفی خیاطان صورت می گیرد. یعنی این اتحادیه با به عضویت در آوردن خیاط در در صنف خیاطان، به او پروانه کسب اعطا می کنند. دلایل زیادی وجود دارند […]

نوشته‌های پیشین نوشته‌های پیشین
پست جدیدتر پست جدیدتر

پیام بگذارید

مشاوره رایگان