نحوه اخذ کارت بازرگانی صنایع دستی

امروزه بسیاری از تجار و بازرگانان کشور در زمینه واردات و صادرات انواع صنایع دستی فعالیت دارند. کارت بازرگانی صنایع دستی برای تجاری است که به واردات و صادرات صنایع دستی کشور می‌پردازند. البته صنایع دستی بیشتر صادر می‌شوند. دقت کنید که کارت بازرگانی صنایع دستی یکی از انواع کارت‌های بازرگانی تجاری است. زیرا جهت اهداف تجاری اخذ می‌شود.

اخذ کارت بازرگانی به مدارک و شرایط ویژه‌ای نیاز دارد. همچنین اخذ این کارت می‌تواند مزایا و امتیاز‌های فراوانی برای دارنده کارت به همراه داشته باشد. در این مقاله از سایت ثبت خوارزمی قصد داریم به نحوه اخذ کارت بازرگانی صنایع دستی و باید و نباید‌های پیرامون آن بپردازیم. در صورت داشتن هرگونه سؤالی تنها کافیست فرم مشاوره رایگان سایت را پر کنید تا کارشناسان حقوقی در اسرع وقت با شما تماس گیرند.

فرم درخواست مشاوره رایگان

  • این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.

کارت بازرگانی صنایع دستی چیست؟

شاید شما نیز می‌خواهید بدانید که کارت بازرگانی چیست و چه کاربردی دارد؟ کارت بازرگانی صنایع دستی برای تاجرانی است که از کارت بازرگانی جهت واردات و صادرات صنایع دستی بهره می‌برند. دقت کنید که کارت‌های بازرگانی تجاری همه یک نوع هستند. بنابراین کارتی تحت نام کارت بازرگانی مخصوص امور صنایع دستی نداریم.

یکی از کاربرد‌های اخذ کارت بازرگانی این است که برای صادرات و واردات انواع صنایع دستی می‌توان از آن بهره برد. درنتیجه شما نمی‌توانید با مراجعه به اتاق بازرگانی درخواست کارت بازرگانی اختصاصی صنایع دستی را داشته باشید.

تاجران و بازرگانانی که دارای کارت بازرگانی صنایع دستی هستند، می‌توانند بدون هیچ محدودیتی انواع کالا‌ها را به کشور وارد کنند. همچنین این بازرگانان می‌تواند صنایع دستی ارزشمند کشور را برای فروش به سایر کشور‌ها صادر نمایند. فرش‌های دستبافت، انواع گلیم، پارچه‌های سنتی و… جزء این صنایع هستند.

اهمیت اخذ کارت بازرگانی برای اشخاص

دریافت کارت بازرگانی صنایع دستی هم برای اشخاص حقیقی و هم برای اشخاص حقوقی یعنی شرکت‌ها و مؤسسه‌ها امکان‌پذیر است. اما چرا دریافت این کارت اهمیت دارد؟ اهمیت این کارت در این است که تمامی بازرگانان و تجار تنها زمانی می‌توانند به صادرات و واردات بپردازند، که دارای این کارت باشند.

در واقع اتاق بازرگانی کشور و سایر نهاد‌های ذیربط با استفاده از صدور این کارت می‌توانند بر عملکرد و فعالیت بازرگانان کشور نظارت داشته باشند. درنتیجه انجام هرگونه فعالیت تجاری و واردات و صادرات بدون داشتن این کارت کاملاً غیرقانونی است. فعالیت غیرقانونی نیز می‌تواند جریمه نقدی و مجازات‌های دیگر به همراه داشته باشد. بنابراین اخذ کارت بازرگانی صنایع دستی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

مزایای اخذ کارت بازرگانی اشخاص حقیقی و حقوقی

اخذ کارت بازرگانی صنایع دستی هم برای اشخاص حقیقی و هم برای اشخاص حقوقی می‌تواند مزایای فوق‌العاده‌ای داشته باشد. به همین دلیل کارشناسان به تمامی بازرگانان و تاجران فعال در این حوزه توصیه می‌کنند که حتماً نسبت به دریافت این کارت اقدام نمایند. در این بخش به برخی از مهم‌ترین مزایای دریافت این کارت اشاره می‌کنیم.

• صادرات و واردات تمامی کالا‌های قانونی بدون هیچ محدودیت

• امکان ترخیص کالا‌ها از گمرک

• امکان شرکت در نمایشگاه‌های ملی و بین‌المللی

• امکان ارتباط با تجار و بازرگانان عال خارجی

• صدور گواهی مبدا

• امکان اخذ ویزای تجاری برای سفر به کشور‌های مختلف جهت انجام تجارت

• واردات کالا از مناطق آزاد

• افزایش اعتبار تاجر در میان سایر تاجران

• عضویت در اتاق بازرگانی کشور

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد مزایای این مجوز می‌توانید مقاله مزایای اخذ کارت بازرگانی را نیز مطالعه نمایید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ کارت بازرگانی اشخاص حقیقی

برای اخذ هر نوع مجوزی، مستلزم ارائه برخی از مدارک مشخص هستید. کارت بازرگانی صنایع دستی نیز از این قاعده مستثنی نیست. اگر قصد اخذ این کارت را دارید، ابتدا بهتر است مدارک لازم برای آن را آماده کنید.

همچنین لازم است بدانید که مدارک لازم برای اشخاص حقیقی با اشخاص حقوقی با هم فرق دارند. در این بخش به مدارک لازم برای اخذ کارت بازرگانی اشخاص حقیقی خواهیم پرداخت.

• ارائه عکس تمام رخ با پس زمینه سفید

• ارائه تصاویر مربوط به شناسنامه و کارت ملی

• ارائه مدرک تحصیلی حداقل دیپلم (اگر دیپلم ندارید، حداقل باید ۳ سال سابقه کار تجارت داشته باشید)

• گواهی عدم سوء پیشینه کیفری

• کارت پایان خدمت سربازی یا کارت معافیت دائم از سربازی

• ارائه کد اقتصادی

مدارک مورد نیاز جهت اخذ کارت بازرگانی اشخاص حقوقی

اشخاص حقوقی همانند شرکت‌ها و مؤسسه‌ها اگر بخواهند در زمینه واردات و صادرات صنایع دستی فعالیت کنند، باید کارت بازرگانی را اخذ نمایند. مهم‌ترین مدارک لازم برای اخذ کارت بازرگانی صنایع دستی مربوط به اشخاص حقوقی به صورت زیر هستند:

• ارائه کارت ملی مدیر عامل

• اسناد مربوط به محل کار (سند مالکیت یا اجاره نامه)

• ارائه فرم دال اتاق بازرگانی

• گواهی عدم سوء پیشینه مدیران شرکت

• ارائه اظهارنامه در دفاتر بازرگانی

در مقاله مدارک مورد نیاز برای اخذ کارت بازرگانی به صورت کامل به مدارک لازم برای اشخاص حقیقی و حقوقی پرداخته‌ایم. جهت دریافت لیست کامل مدارک لازم می‌توانید به این مقاله مراجعه کرده و آن را مطالعه نمایید.

سامانه اخذ کارت بازرگانی صنایع دستی

خوشبختانه فرایند اخذ کارت بازرگانی صنایع دستی همانند اخذ بسیاری دیگر از مجوز‌ها به صورت اینترنتی انجام می‌شود. برای انجام امور مربوط به اخذ این کارت باید به سامانه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران به آدرس https://sso. iccima.ir مراجعه نمایید. برای استفاده از خدمات این سامانه، ثبت نام در آن ضروری است. بنابراین اگر تاکنون ثبت نام نکرده‌اید، وارد سامانه شده و ثبت نام خود را انجام دهید. با انجام ثبت نام، سامانه به شما نام کاربری و رمز عبور می‌دهد. بدین صورت با استفاده از حساب کاربری خود می‌توانید از خدمات سامانه بهره ببرید.

فرایند اخذ کارت بازرگانی صنایع دستی

برای اخذ کارت بازرگانی صنایع دستی ابتدا به سامانه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران مراجعه نمایید. سپس‌شناسه ملی متقاضی و رمز عبور را وارد کنید. در این قسمت کادر‌هایی به شما نشان داده می‌شود. تکمیل این فرم که مربوط به فرم اطلاعات متقاضی است، بسیار مهم می‌باشد. زیرا باید اطلاعات خواسته شده را به صورت دقیق وارد کنید. همچنین باید حداقل یک رشته فعالیت را برای واردات و صادرات و حداکثر سه رشته فعالیت را انتخاب نمایید.

بعد از کامل کردن فرم‌های مربوطه، لازم است مدارک خواسته شده را بارگذاری نمایید. بعد از اسکن مدارک و بارگذاری آن‌ها، هزینه‌های مربوط به صدور کارت را پرداخت کنید. سپس گزینه تأیید نهایی را بزنید تا درخواست اخذ کارت بازرگانی صنایع دستی شما ثبت شود.

صدور کارت بازرگانی صنایع دستی چقدر طول می‌کشد؟

روند صدور کارت بازرگانی صنایع دستی ممکن است ۳۰ الی ۴۵ روز طول بکشد. در این مدت زمان درخواست شما توسط کارشناسان سازمان مورد نظر به صورت کامل بررسی می‌شود. همچنین مدارک بارگذاری شده توسط شما نیز مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

اگر مدارک شما کامل و بی‌نقص باشد، صدور کارت در عرض یک ماه انجام خواهد شد. اما اگر مدارک شما ناقص باشد، باید جهت اصلاح مدارک مجدداً اقدام نمایید. این کار می‌تواند روند صدور کارت بازرگانی را طولانی‌تر کند.

جهت تسریع روند صدور کارت بازرگانی صنایع دستی حتماً با کارشناسان حقوقی ثبت خوارزمی مشاوره حقوقی داشته باشید. کارشناسان می‌توانند شما را در راه اخذ این کار راهنمایی کنند. همچنین کارشناسان می‌توانند شما را در جهت فراهم آوردن کامل مدارک و نحوه صحیح اخذ کارت یاری دهند.

جمع‌بندی

در این مقاله از سایت ثبت خوارزمی به معرفی کامل کارت بازرگانی صنایع دستی و فرایند اخذ این کارت پرداختیم. همچنین مدارک لازم برای اخذ این کارت را معرفی کردیم. اگر قصد تجارت در سطح جهانی را دارید، کارت بازرگانی اولین و مهم‌ترین مجوزی است که به آن نیاز خواهید داشت. با استفاده از این کارت می‌توانید از مزایای فوق‌العاده‌ای بهره‌مند شوید که موجب پیشرفت روزافزون شما در امر تجارت خواهید شد.

 

نوشته‌های پیشین نوشته‌های پیشین
پست جدیدتر پست جدیدتر

پیام بگذارید

مشاوره رایگان