راهنمای اخذ جواز تأسیس- مراحل اخذ و تمدید

در مقاله جواز تأسیس چیست و چه مزایای دارد؟ به صورت کامل به مزایای اخذ جواز تأسیس و معرفی این مجوز پرداختیم. حال بسیاری از اشخاص این سؤال را دارند که نحوه دریافت این مجوز چگونه است؟ اصلاً برای دریافت جواز تأسیس باید چه شرایط و مدارکی را فراهم کنیم؟ آیا این جواز همانند سایر مجوز‌های دیگر به تمدید نیاز دارد؟ چگونه باید جواز تأسیس را تمدید کنیم؟

در این مقاله از سایت ثبت خوارزمی می‌خواهیم به صورت کامل به باید و نباید‌های اخذ جواز تأسیس و تمدید آن بپردازیم. اگر در این خصوص هر سؤالی داشتید، فوراً فرم مشاوره رایگان سایت را پر کنید. کارشناسان ما می‌توانند در اسرع وقت با شما تماس گرفته و پاسخگوی سؤالات شما عزیزان باشند.

فرم درخواست مشاوره رایگان

  • این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

اخذ جواز تأسیس برای کسب و کار‌ها

اخذ جواز تأسیس برای تمامی کسب و کار‌های صنعتی و تولیدی لازم است. جواز تأسیس به دارنده آن این امکان را می‌دهد که یک زمین صنعتی در ناحیه یا شهرک صنعتی داشته باشند. همچنین امکانات و مزایای زیادی دیگری را در اختیار شخص دارنده جواز خواهد گذاشت. هم اشخاص حقیقی و هم اشخاص حقوقی می‌توانند جهت دریافت جواز تأسیس اقدام کنند.

خوشبختانه نحوه اخذ این جواز به صورت اینترنتی بوده و نیازی به مراجعه حضوری افراد به سازمان‌های مختلف ندارد. بنابراین از طریق درگاه ملی مجوز‌ها (https://mojavez.ir/) و سامانه بهینه یاب (https://behinyab.ir) می‌توانید نسبت به اخذ و تمدید این مجوز اقدام نمایید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ جواز تأسیس

مسلماً جهت اخذ هر مجوزی برای کسب و کارتان باید یک سری اسناد و مدارک مخصوص را ارائه دهید. جواز تأسیس نیز از این قاعده مستثنی نیست. باید تصاویر مربوط به تمامی مدارک زیر را با کیفیت مناسب در سامانه مورد نظر بارگذاری کنید.

بررسی درخواست شما در خصوص دریافت جواز تأسیس از طریق بررسی این مدارک صورت می‌گیرد. بنابراین سعی کنید تمامی این مدارک را به صورت تمام و کمال آماده کنید. شایان ذکر است که مدارک لازم برای اشخاص حقیقی و حقوقی با هم فرق می‌کنند که در این بخش به معرفی هر دو می‌پردازیم.

مدارک مورد نیاز برای اشخاص حقیقی

• ارائه کپی شناسنامه و کارت ملی

• ارائه کپی کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت برای آقایان

• مشخصات محل اقامت شامل کد پستی، آدرس، شماره تماس و…

• ارائه لیستی از کالا‌های درخواست شده برای تولید

مدارک مورد نیاز برای اشخاص حقوقی

• کپی شناسنامه و کارت ملی مدیرعامل یا دارندگان امضاء

• کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمات مدیر عامل یا دارندگان امضاء (آقایان)

• آگهی مربوط به تأسیس و آخرین تغییرات شرکت

• آدرس کامل و شماره تماس محل اقامت شخص حقوقی

• دریافت مجوز‌ها و دریافت استعلامات مورد نیاز

• لیستی از شهرک‌های صنعتی انتخاب شده برای کار و فعالیت

• لیستی از کالا‌های درخواست شده برای تولید

• کپی اساسنامه، شرکتنامه یا اظهارنامه شرکت

• کپی روزنامه رسمی مربوط به آخرین تغییرات شرکت

• کپی روزنامه رسمی تأسیس شرکت

• مهر رسمی شخص حقوقی

شرایط لازم جهت اخذ جواز تأسیس

برای اخذ جواز تأسیس باید حتماً شرایط مورد نیاز را داشته باشید. البته شرایط لازم برای کسب این مجوز به نوع طبقه کالا و جنس آن بستگی دارد. اما به صورت کلی شرایط لازم برای اخذ جواز تأسیس به صورت زیر هستند.

• شخص متقاضی باید تابعیت ایرانی داشته باشد.

• داشتن حداقل ۱۸ سال تمام

• داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمات برای آقایان

• کسب مجوز از اداره شهرداری و دارایی

• داشتن گواهی مبنی بر عدم سوء سابقه کیفری

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد شرایط کسب جواز تأسیس حتماً با شماره تلفن‌های موجود در سایت ثبت خوارزمی تماس بگیرید. کارشناسان حقوقی می‌توانند مشاوره‌های لازم را به شما جهت اخذ این مجوز ارائه دهند.

مراحل اخذ جواز تأسیس

برای اخذ جواز تأسیس ابتدا باید مراحل آن را به صورت اینترنتی طی نمایید. جهت کسب این جواز می‌توانید طبق مراحل زیر پیش بروید.

۱) ابتدا وارد سامانه https://behinyab.ir شده و در آن ثبت نام کنید. برای ثبت نام بر روی در قسمت راست صفحه بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

۲) در این حین فرمی به شما نمایش داده می‌شود، فرم مربوطه را پر کنید. دقت کنید فیلد‌هایی که دارای ستاره قرمز هستند حتماً باید پر شوند.

۳) پس از درج اطلاعات خواسته شده گزینه سبز رنگ ثبت نام را بزنید.

۴) پس از ساخت حساب و ایجاد نام کاربری و رمز عبور، بار دیگر با حساب خود وارد سامانه بهینه یاب به آدرس https://behinyab.ir شوید.

۵) در این صفحه با گزینه‌های متعددی روبرو خواهید شد. گزینه درخواست صدور مجوز را بزنید.

۶) در این حین لیستی از مجوز‌های گوناگون به شما نمایش داده می‌شود. بر روی صدور جواز تأسیس کلیک نمایید.

۷) قوانینی که به شما نشان داده شده‌اند را تأیید کنید. در این حین سامانه از شما می‌خواهد اطلاعاتی نظیر مشخصات زمین، اطلاعات محصول، مشخصات هویتی و عمومی و… را وارد کنید.

۸) پس از ثبت اطلاعات درخواست اخذ جواز شما بررسی خواهد شد.

مدت اعتبار جواز تأسیس چقدر است؟

اخذ جواز تأسیس همانند سایر جواز‌ها تنها برای مدت زمان خاصی اعتبار دارد. بعد از این مدت زمان باید جهت تمدید جواز تأسیس اقدام کنید. معمولاً مجوز تأسیس برای یکسال دارای اعتبار است. بعد از تمامی شدن اعتبار، دیگر دارنده نمی‌توانند از مزایای جواز استفاده کند. بعد از تمدید، شخص بار دیگر می‌تواند از مزایای جواز نهایت بهره را ببرد.

هر سازمانی برای تمدید جواز تأسیس مهلت خاصی به اشخاص می‌دهد. مثلاً سازمان وزارت صنعت، معدن و تجارت ۲ هفته الی یک ماه به اشخاص مهلت تمدید جواز را می‌دهد. در حالی که سازمان جهاد کشاورزی ۲ الی ۴ ماه جهت تمدید جواز مهلت خواهد داد. بهتر است دارندگان جواز قبل از تمام شدن این مهلت حتماً نسبت به تمدید جواز خود اقدام نمایند.

مدارک لازم برای تمدید جواز تأسیس

همان طور که جهت اخذ جواز تأسیس ارائه مدارک و اسناد مشخصی لازم است، تمدید مجوز نیز به این صورت می‌باشد. برای این کار ارائه فرم درخواست تمدید جواز تأسیس و دفترچه قرارداد زمین یا اجاره نامه منابع طبیعی لازم است.

جهت کسب اطلاعات کامل‌تر و دقیق‌تر در مورد مدارک لازم برای تمدید تنها کافیست با کارشناسان حقوقی ثبت خوارزمی در ارتباط باشید. کارشناسان می‌توانند لیستی کامل و دقیق از مدارم لازم را به شما ارائه دهند.

شرط مهم جهت تمدید کردن جواز تأسیس

یکی از شروط مهم جهت تمدید جواز تأسیس، ارائه گزارش پیشرفت کار است. ارائه این گزارش برای اخذ جواز تأسیس لازم نیست. اما برای تمدید آن باید ارائه شود. در این گزارش دارنده جواز باید نکات مربوط به پروژه، مشکلات آن، روند پیشرفت آن و کار‌هایی که صورت گرفته را ذکر کند. با ارائه گزارش کار بازرسان تصمیم بر تمدید یا عدم تمدید جواز تأسیس خواهند گرفت.

مراحل تمدید جواز تأسیس کدامند؟

برای اخذ جواز تأسیس و تمدید آن می‌توانید از طریق سامانه بهینه یاب اقدام نمایید. برای این کار مراحل زیر را طی کنید.

۱) ابتدا وارد سامانه بهینه یاب به آدرس https://behinyab.ir شده و وارد حساب کاربری خود شوید.

۲) در قسمت سرمایه‌گذاری گزینه تمدید جواز را انتخاب نمایید.

۳) در جدول شماره یک نوع جواز تأسیس را باید انتخاب کنید. سپس در جدول پایین سایر مجوز‌ها همراه با مشخصات ان‌ها ذکر می‌شوند. جواز مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

۴) در مرحله بعدی باید اطلاعات خواسته شده طبق مدارک پر شده و مشخصات خواسته شده وارد شود.

۵) مدارک و اطلاعاتی را که وارد کرده‌اید، تأیید و ارسال کنید تا درخواست شما مورد بررسی کارشناسان قرار گیرد.

جمع‌بندی

در این مقاله از سایت ثبت خوارزمی به صورت کامل به نحوه اخذ جواز تأسیس، مدارک و شرایط لازم برای این کار پرداختیم. همچنین نحوه تمدید جواز تأسیس و باید و نباید‌های آن را توضیح دادیم. اگر در خصوص طی کردن هر یک از این مراحل با مشکل مواجه شدید، حتماً با مشاوران حقوقی ثبت خوارزمی تماس بگیرید.

 

در حال ارسال
نظرات کاربر
0 (0 رای)
نوشته‌های پیشین نوشته‌های پیشین
پست جدیدتر پست جدیدتر

پیام بگذارید

مشاوره رایگان