استعلام ثبت شرکت تعاونی

استعلام ثبت شرکت تعاونی

چکیده مقاله

تمامی انواع شرکت ها پس از تکمیل مراحل ثبت و دریافت شماره ثبت برای متقاضیان قابل پیگیری و استعلام می باشند. بنابراین همانطور که گفته شد چنانچه اطلاعات مجموعه ای در این استعلام یافت نشد حاکی از آن است که این مجموعه به عنوان شرکت به طور قانونی ثبت نشده است.
استعلام ثبت شرکت تعاونی

قانون بخش تعاونی در سال 1370 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید. ماده اول این قانون، اهداف بخش تعاونی سیستم اقتصادی ایران را برشمرد که از آن جمله، جلوگیری از کارفرمای مطلق شدن دولت، اشتغال زایی، قرار دادن وسائل کار در اختیار کسانی که قادر به کارند ولی وسایل کار ندارند، پیشگیری از تمرکز و تداول ثروت، پیشگیری از انحصار، احتکار، تورم، اضرار به غیر بود. استعلام ثبت شرکت تعاونی

درسالهای اخیر با اجرایی و تبیین نمودن اصل 44 قانون‌اساسی، در خصوصی سازی بخش‌های دولتی، تعاونی‌ها بعنوان مهمترین و لایق‌ترین بخش خصوصی در این واگذاری مورد توجه قرار گرفتند و مزایای بسیاری را به خود اختصاص دادند. شرکتهای تعاونی همچنین از مزایای معافیتهای مالیاتی در برخی از انواع تعاونیها برخوردارند.

این را هم بخوانید : سامانه ثبت شرکت تعاونی

در استعلام شرکت های ثبت شده، اگر شرکت مورد نظر در قالب های معرفی شده توسط قانون یافت نشد پس این شرکت قانونا به ثبت نرسیده است. قانون ماده 20 باب سوم (فصل اول) قانون تجارت ثبت شرکت های تجاری را مشتمل بر 7 قسم ذیل تقسیم می کند:

1-شرکت سهامی

2-شرکت با مسئولیت محدود
3- شرکت تضامنی
4- شرکت مختلط غیر سهامی
5- شرکت مختلط سهامی
6- شرکت نسبی
7- شرکت تعاونی تولید و مصرف

تمامی انواع شرکت ها پس از تکمیل مراحل ثبت و دریافت شماره ثبت برای متقاضیان قابل پیگیری و استعلام می باشند. بنابراین همانطور که گفته شد چنانچه اطلاعات مجموعه ای در این استعلام یافت نشد حاکی از آن است که این مجموعه به عنوان شرکت به طور قانونی ثبت نشده است.
در ذیل به طرق استعلام شرکت های ثبت شده می پردازیم.

استعلام ثبت شرکت تعاونی

1- سامانه شناسه ملی اشخاص حقوقی کشور به نشانی http://ilenc.ir

این سامانه، یکی از معتبرترین روش ها جهت  استعلام اشخاص حقوقی کشور است. برای جستجو در این سامانه، حداقل یکی از گزینه های ذیل را می بایست در سامانه وارد نمایید:
1-شناسه ملی
2-شماره ثبت
3-نام شخصیت

2- جهت دسترسی به جزییات آگهی رسمی چاپ شده در روزنامه می توانید به آدرس http://rooznamehrasmi.ir  مراجعه نمایید. وارد نمودن حداقل یکی از سه اقلام اطلاعاتی ذیل در سامانه الزامی است:
1- نام شرکت
2- شماره ثبت شرکت
3- شماره ملی شرکت
حائز اهمیت است، جهت جستجوی تمامی آگهی های قانونی سال 1382 تا 1391 می توان به پورتال http://rrk.ir  مراجعه نمود. این سامانه با قابلیت جستجوی پیشرفته، امکان رصد و پیگیری آگهی شرکت های ثبت شده را به ما می دهد.

3- سامانه اداره ثبت شرکت ها به نشانی http://irsherkat.ssaa.ir
امروزه بمنظور پیشگیری از اتلاف هزینه و زمان متقاضیان؛ با راه اندازی سامانه ثبت شرکت ها، قسمت عمده ای از مراجعات ارباب رجوع به صورت غیر حضوری و  از طریق سامانه  انجام می گیرد. به طوری که برای اخذ هر گونه استعلام از اداره ثبت شرکت ها، می توان به سامانه اینترنتی اداره ثبت شرکت ها مراجعه نمود. همچنین، می توان کلیه اطلاعات مربوط به چگونگی تنظیم درخواست ها و مدارک مورد لزوم بخشنامه ها و شیوه نامه های اجرایی ثبت شرکتها و اطلاع رسانی های آتی را نیز از طریق پایگاه اطلاع رسانی ثبت شرکت ها به آدرس http://sherkat.ssaa.ir  پیگیری نمود.

توجه

شما میتوانید از طریق فرم روبه رو درخواست خود را ارسال کنید تا مشاورین ما در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.
نکته : تمامی مشاوره ها به صورت رایگان انجام میشود.

با پر کردن فرم زیر، پاسخ خود مبنی بر " مدت زمان انجام"، "هزینه" و "مدارک لازم" را بروی تلفن همراه خود دریافت نمایید.

مقالات پایین ،پیشنهاد خوانندگان این مقاله برای مطالعه است.

صفر تا صد تمدید پروانه کسب

یکی از مهم ترین مجوزهایی که تمامی واحدهای کسب باید نسبت به تمدید آن اقدام کنند، پروانه کسب است. تمدید پروانه کسب حداقل باید 30 روز پس از اتمام اعتبار آن صورت گیرد. پروانه کسب، مجوزی است که از سوی اصناف و اتحادیه ها به واحد کسب مربوطه ارائه می شود. بر اساس این مجوز، […]

راهنمای اخذ جواز کسب کافی نت

اگر قصد تاسیس کافی نت دارید، ابتدا باید از اتحادیه صنف فناوران رایانه، جواز کسب کافی نت اخذ نمایید. جواز کسب، جوازی است که اجازه فعالیت قانونی به کسب و کار فوق می دهد. قانونی بودن فعالیت، بهره مندی از تسهیلات و خدمات دولتی، تثبیت موقعیت کسب و کار، جلب اعتماد مشتریان و … از […]

راهنمای اخذ جواز کسب خیاطی

یکی از مهم ترین جوازهایی که خیاطان جهت فعالیت قانونی و رسمی و باید اخذ کنند، جواز کسب خیاطی است. اخذ جواز کسب خیاطی از اتحادیه صنفی خیاطان صورت می گیرد. یعنی این اتحادیه با به عضویت در آوردن خیاط در در صنف خیاطان، به او پروانه کسب اعطا می کنند. دلایل زیادی وجود دارند […]

نوشته‌های پیشین نوشته‌های پیشین
پست جدیدتر پست جدیدتر

پیام بگذارید

مشاوره رایگان