نمونه اساسنامه شرکت گردشگری سلامت

شرکت گردشگری از دیگر شرکت‌هایی است که برای ثبت نیاز به تنظیم اساسنامه دارد. اساسنامه شرکت گردشگری سلامت شامل مفادی است که عملکرد کلی و رویه فعالیت‌های شرکت را مشخص می‌کند. به همین دلیل تنظیم صحیح و بدون نقص این مدرک بسیار مهم است. اگر دانش حقوقی کافی نداشته باشید، نمی‌توانید تدوین اساسنامه را خودتان انجام دهید. اما در عوض می‌توانید برای تنظیم اساسنامه از مشاوران حقوقی کمک بگیرید.

در این مقاله از سایت ثبت خوارزمی می‌خواهیم به نحوه تنظیم اساسنامه شرکت گردشگری سلامت پرداخته و یک نمونه از آن را معرفی کنیم. اگر در این مورد سؤال بیشتری داشتید، فرم مشاوره رایگان را پر کنید. کارشناسان ثبت خوارزمی در اسرع وقت با شما تماس می‌گیرند.

فرم درخواست مشاوره رایگان

  • این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.

شرکت گردشگری سلامت چیست؟

قبل از آنکه اساسنامه شرکت گردشگری سلامت را معرفی کنیم، می‌خواهیم مقداری در مورد این شرکت توضیح دهیم. شرکت گردشگری سلامت، شرکت‌هایی هستند که به گردشگران خارجی خدمات درمان و پزشکی را ارائه می‌دهند.

هدف برخی از گردشگران علاوه بر گشت و‌گذار، دریافت خدمات درمانی و پزشکی در کشور‌های دیگر است. شرکت‌های گردشگری سلامت علاوه بر ارائه خدمات اقامتی و گردشگری، می‌توانند خدمات درمانی نیز به این افراد ارائه دهند. این شرکت‌ها با بیمارستان‌ها، مراکز پزشکی خاص و پزشکان مقصد آشنایی کامل را دارند. بنابراین می‌توانند کمک حال گردشگران در دریافت خدمات پزشکی باشند.

لزوم تدوین اساسنامه شرکت گردشگری سلامت

همانطور که داشتن قانون برای یک کشور مهم است، تنظیم اساسنامه شرکت گردشگری سلامت نیز برای فعالیت ان ضروری می‌باشد. اداره ثبت شرکت‌ها جهت ثبت یک شرکت، اساسنامه آن را تقاضاء می‌کند. در واقع اساسنامه یکی از مهم‌ترین این مدارک است. زیرا اساسنامه می‌تواند هویت شخصیت حقوقی را مشخص کرده و به کار آن رسمیت ببخشد.

شرکت‌های گردشگری جهت دریافت مجوز‌ها و شروع فعالیت رسمی حتماً باید رسما ثبت شوند. اساسنامه مرجع مهمی برای اعضای شرکت است تا بتوانند با حدود اختیارات و وظایف خود به خوبی آشنا شوند. در واقع اساسنامه می‌تواند گره گشای بسیار خوبی برای حل مشکلات شرکت باشد.

مفاد مندرج در اساسنامه شرکت گردشگری سلامت

اگر می‌خواهید خودتان اساسنامه شرکت گردشگری سلامت را تنظیم کنید، باید نکات و موارد خاصی را در تنظیم آن رعایت کنید. همانطور که می‌دانید، اساسنامه یک سند مهم است که به شرکت و فعالیت‌های آن اعتبار و رسمیت می‌بخشد. در این سند تمامی قوانین و ضوابط مهم شرکت درج شده و تمامی اعضاء موظف به پیروی از این مفاد هستند. بنابراین این که چه مواردی و به چه صورت در آن درج می‌شوند، بسیار مسأله حائز اهمیتی است. در این بخش می‌خواهیم به اطلاعات مهم قابل درج در اساسنامه شرکت گردشگری سلامت بپردازیم.

  • تمامی اطلاعات شرکت از جمله، نوع شرکت، موضوع فعالیت، نحوه فعالیت و روش‌های اجرایی، سرمایه اولیه، نشانی مرکز اصلی و شعب آن، تابعیت، سال مالی، مدت زمان فعالیت شرکت و…
  • مفاد مربوط به امور مالی، چگونگی تقسیم سود و زیان در بین شرکاء، تعداد و مبلغ اسمی سهام شرکت، قوانین نقل و انتقال سهام، تبدیل سهام بانام و بی‌نام به هم و…
  • مشخص نمودن ارکان شرکت، تعداد اعضای هر یک از ارکان‌ها و نحوه انتخاب آن‌ها
  • تعیین حدود اختیارات و وظایف ارکان مهم شرکت
  • نحوه انحلال شرکت و حل اختلافات پیش آمده در بین شرکاء
  • قوانین مربوط به تغییر اساسنامه شرکت

اگر در تنظیم و تدوین اساسنامه شرکت گردشگری سلامت به راهنمایی نیاز دارید، حتماً با مشاوران حقوقی ثبت خوارزمی در ارتباط باشید. کارشناسان حقوقی می‌توانند شما را در قدم به قدم تدوین اساسنامه یاری نموده و نهایت همکاری را با شما داشته باشند.

نمونه اساسنامه شرکت گردشگری سلامت با مسئولیت محدود

در این بخش می‌خواهیم صرفاً جهت آشنایی بیشتر شما با اساسنامه شرکت گردشگری سلامت، یک نمونه از آن را ارائه دهیم. با ارائه نمونه می‌توانید درک بهتری از چگونگی تنظیم اساسنامه این شرکت و موضوع فعالیت آن داشته باشید. فراموش کنید که این شرکت‌ها می‌توانند در قالب‌های مختلفی تأسیس شوند. اما بهترین قالب‌ها برای شرکت گردشگری سلامت، سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود هستند.

از این رو در این بخش می‌خواهیم اساسنامه شرکت گردشگری سلامت با مسئولیت محدود را ارائه دهیم. دقت کنید که مفاد اساسنامه شرکت گردشگری سلامت بستگی به نوع قالب آن، مشخصات و موضوع فعالیت آن دارد. بنابراین اساسنامه شرکت‌ها یکی نیستند.

ماده ۱: نام و نوع شرکت: شرکت…………. مسئولیت محدود

ماده ۲: موضوع شرکت:

  • تکمیل مراحل خدمت‌رسانی به بیمار بر مبنای الگوی متعارف و شناخته شده بین‌المللی آن از طریق تأسیس شرکت‌های تسهیل‌گر توانمند.
  • ایجاد بستر مناسب برای رقابت سالم بین شرکت‌های تسهیل‌گر ارائه خدمات تشخیصی درمانی به گردشگران سلامت، جهت ارتقاء کمی و کیفی خدمات ارائه شده در حوزه گردشگری سلامت
  • استفاده از توان کارشناسی و قابلیت‌های بخش خصوصی در جهت ارتقاء سطح کیفی خدمات گردشگری سلامت
  • هدایت گردشگران سلامت به منظور انتخاب بهینه شرکت‌های دارای مجوز رسمی و استاندارد‌های مصوب که بتواند نیاز‌ها و انتظارات آن‌ها را برآورده سازد.
  • ایجاد هماهنگی بین شرکت‌های تسهیل‌گر ارائه خدمات تشخیصی درمانی به گردشگران سلامت و واحد پذیرش بیماران بین‌الملل بیمارستان‌ها و مراکز درمانی

ماده ۳: مرکز اصلی شرکت: خیابان………… کوچه…………. پلاک………… کدپستی…………….

هیئت مدیره می‌تواند تصویب نماید مرکز اصلی شرکت را به هر کجا که صلاح و مصلحت بداند منتقل و یا شعبی را تأسیس و صورتجلسه را جهت ثبت به اداره ثبت شرکت‌های تقدیم نماید.

ماده ۴: سرمایه شرکت: ………….

ماده ۵: مدت شرکت: از تاریخ ثبت به مدت نامحدود

ماده ۶: تابعیت شرکت: تابعیت شرکت ایرانی است.

ماده ۷: هیچیک از شرکاء حق انتقال سهم الشرکه خود را به غیر ندارند مگر با رضایت و موافقت دارندگان سه چهارم سرمایه شرکت که دارای اکثریت عددی نیز باشند و انتقال سهم الشرکه بعمل نخواهد آمد مگر به موجب سند رسمی

ماده ۸: مجمع عمومی عادی شرکت در ظرف مدت چهار ماه اول هر سال پس از انقضای سال مالی شرکت تشکیل ولی ممکن است بنا به دعوت هر یک از اعضای هیئت مدیره یا شرکا مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده تشکیل گردد.

ماده۹: وظایف مجمع عمومی عادی یا عادی به طور فوق‌العاده بشرح ذیل می‌باشد:

  • استماع گزارش هیئت مدیره در امور مالی و ترازنامه سالیانه شرکت و تصویب آن
  • تصویب پیشنهاد سود قابل تقسیم از طرف هیئت مدیره
  • انتخاب هیئت مدیره و در صورت لزوم بازرس

ماده۱۰: وظایف مجمع عمومی فوق‌العاده به قرار ذیل است:

  • تغییر اساسنامه یا الحاق یا حذف یک یا چند مواد اساسنامه
  • افزایش یا تقلیل سرمایه شرکت
  • ورود شریک یا شرکای جدید به شرکت

ماده۱۱: هیأت مدیره شرکت مرکب از…………. نفر خواهند بود که در مجمع عمومی عادی از بین شرکاء و یا از خارج انتخاب می‌شوند.

ماده۱۲: هیئت مدیره از بین خود یک نفر را به سمت رئیس هیئت مدیره و یک نفر را به سمت مدیر عامل انتخاب و همچنین می‌تواند برای اعضای خود سمت‌های دیگر تعیین نماید.

ماده۱۳: تقسیم سود از درآمد شرکت در پایان هر سال مالی – هزینه‌های اداری، حقوق کارکنان و مدیران، استهلاک، مالیات و سایر عوارض دولتی کسر و پس از وضع صدی ده بابت ذخیره قانونی بقیه که سود ویژه است به نسبت سهم الشرکه بین شرکاء تقسیم خواهد شد.

ماده۱۴: انحلال شرکت: مطابق ماده ۱۱۴ قانون تجارت منحل خواهد شد.

ماده۱۵: اختلافات حاصله بین شرکای شرکت از طریق حکمیت و داوی حل و فصل خواهد شد.

جمع‌بندی

در این مقاله از سایت ثبت خوارزمی به معرفی کامل اساسنامه شرکت گردشگری سلامت و نحوه تنظیم آن پرداختیم. همچنین یک نمونه از اساسنامه این شرکت را به شما معرفی کردیم. ‌امیدواریم با مطالعه این مطلب توانسته باشید اطلاعات مفیدی در مورد تدوین این نوع اساسنامه‌ها به دست بیاورید. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و مفیدتر حتماً با شماره تلفن‌های موجود در سایت ثبت خوارزمی تماس بگیرید.

نوشته‌های پیشین نوشته‌های پیشین
پست جدیدتر پست جدیدتر

پیام بگذارید

مشاوره رایگان