ثبت شرکت آنلاین فرایندی است که هر فردی برای تأسیس شرکت خود باید از آن عبور کند. برای ثبت کردن شرکت راههای مختلفی وجود دارد. در گذشته تمامی امور مربوط به ثبت شرکت به صورت کاغذی و حضوری انجام میشدند. این کار موجب اتلاف وقت و انرژی زیادی از افراد میشد. اما امروزه بخش مهمی از فرایند ثبت شرکت به صورت آنلاین و اینترنتی انجام میشود. بنابراین دیگر نیازی نیست وقت گرانبهای خود را جهت مراجعه حضوری هدر دهید.
در این مقاله از سایت ثبت خوارزمی به مراحل تأسیس شرکت آنلاین خواهیم پرداخت. در صورت داشتن هرگونه سؤال و ابهامی در این مورد تنها کافیست فرم مشاوره شرکت را تکمیل نمایید. کارشناسان حقوقی در کوتاهترین زمان ممکن با شما تماس خواهند گرفت.
فرم درخواست مشاوره رایگان
ثبت شرکت آنلاین در ۱۲ گام
به صورت کلی ثبت شرکت شامل دو مرحله آنلاین و حضوری میشود. ثبت شرکت آنلاین اولین مرحله برای تأسیس شرکت است که باید به صورت اینترنتی آن را انجام دهید. فراموش نکنید که طی کردن صحیح مراحل اینترنتی تأثیر زیادی در روند تسریع ثبت شرکت شما دارند. زیرا اگر این مراحل را به اشتباه و یا با کم و کاستیهایی انجام دهید، مسلماً درخواست ثبت شرکت شما تأیید نخواهد شد. به عبارتی دیگر، تأییدیه پذیرش را دریافت نخواهید کرد.
بهتر است جهت طی مراحل ثبت شرکت آنلاین ابتدا به مشاوره حقوقی تخصصی با کارشناسان حقوقی داشته باشید. این گونه با آگهی بیشتری میتوانید روند ثبت شرکت اینترنتی را طی کنید. در ادامه به ۱۲ گام مهم جهت ثبت شرکت به صورت آنلاین خواهیم پرداخت.
گام اول: مراجعه به سامانه ثبت شرکتها و تکمیل فرم پذیرش
گام اول برای ثبت شرکت آنلاین مراجعه به سامانه ادراه ثبت شرکتها به آدرس http://irsherkat. ssaa.ir است. بعد از وارد شدن به سایت، به قسمت پذیرش درخواست ثبت شرکت وارد شده و اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید. این اطلاعات مربوط به متقاضی شخصی است که میخواهد شرکت ثبت نماید. در واقع این اطلاعات مربوط به شخص حقیقی هستند.
گام دوم: انتخاب نوع شرکت و نام آن
در مرحله دوم ثبت شرکت آنلاین لازم است اطلاعات مربوط به شخص حقوقی یعنی شرکت را وارد کنید. ابتدا نوع شرکت را مشخص کرده و سپس پنج نام را با ترتیب اولویت برای آن تعیین کنید. نامها باید سه سیلابی باشند. فراموش نکنید هزینه ثبت نام شرکت را باید به حساب بانک ملی اداره پرداخت نمایید. سپس رسید پرداخت باید همراه با دیگر مدارک تحویل داده شود.
گام سوم: درج موضوع فعالیت شرکت و مجوزها
گام بعدی ثبت شرکت آنلاین مشخص نمودن نوع فعالیت شرکت و مجوزهای لازم برای فعالیت آن است. برخی از شرکتها همانند شرکت سهامی عام برای فعالیت خود نیاز به مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار دارند. توضیحات مربوط به این قسمت را به صورت کامل شرح دهید.
گام چهارم: کامل کردن مشخصات مربوط به شرکت
در این قسمت از ثبت شرکت آنلاین لازم است اطلاعات مربوط به شرکت را تکمیل کنید. شماره تلفن، آدرس پستی همانند کدپستی، آدرس تارنما (سایت)، آدرس نشانی الکترونیکی (ایمیل) جزء این اطلاعاتاند.
گام پنجم: انتخاب نوع و مقدار سرمایه شرکت
در این بخش از ثبت شرکت آنلاین لازم است اطلاعات کامل مربوط به سرمایه شخص حقوقی (شرکت) درج شوند. این موضوع که سرمایه نقدی یا غیرنقدی است و یا سهام با نام و بدون نام باید مشخص شوند. همچنین مبلغ سرمایه اولیهتان برای ثبت شرکت را درج نمایید. مالیات در نظر گرفته شده در این بخش دو هزارم سرمایه اولیهتان است.
گام ششم: تکمیل اطلاعات مربوط به اشخاص شرکت
در این مرحله از ثبت شرکت آنلاین لازم است اطلاعات هویتی مربوط به اعضای هیئت مدیره شرکت، مؤسسین و شرکاء را وارد نمایید. همچنین اگر این افراد شخص حقوقی هستند، باید مشخصات کامل آنها درج شود. این اطلاعات را بر پایه مدارک هویتی اشخاص تکمیل نمایید.
گام هفتم: ثبت اطلاعات
در مرحله هفتم ثبت شرکت آنلاین با سه گزینه ثبت اطلاعات، حذف اطلاعات و انصراف روبرو خواهید شد. بار دیگر تمامی اطلاعاتی را که درج کردهاید مرور نموده و از صحت آنها اطمینان حاصل نمایید. سپس اطلاعات را ثبت کنید.
گام هشتم: مشخص نمودن سمت و سرمایه هر شخص
این مرحله یکی از مهمترین مراحل ثبت شرکت آنلاین که باید با دقت آن را طی کنید. در این بخش باید سمت هر یک از اعضای شرکت مشخص شده و همچنین میزان سرمایه و سهم هر مدام تعین شود. همچنین تاریخ تقبل سمت و تاریخ انقضای آن توسط هر شخص و همچنین مشخص کردن حق امضای اعضاء باید تعین شود. تمامی فیلدهای داده شده را با دقت هرچه تمامتر پر کنید.
گام نهم: معرفی و ثبت شعب شرکت
اگر میخواهید در روند ثبت شرکت آنلاین خود، شعب آن را نیز تعیین و ثبت کنید، این بخش را نیز تکمیل نمایید. اطلاعات مربوط به شعب شرکت را در این بخش وارد کنید. اگر فعلا نمیخواهید شعبهای ثبت کنید، میتوانید گزینه نداشتن شعبه را انتخاب نمایید.
گام دهم: ارائه اظهارنامه (یا اظهارنامه) و اساسنامه
در این مرحله از ثبت شرکت آنلاین باید اظهارنامه خود را به صورت کامل وارد نمایید. میتوانید خودتان اظهارنامه را تایپ کرده و یا از نمونههای موجود استفاده نمایید. بعد از ثبت اظهارنامه، نوبت به ثبت اساسنامه شرکت میرسد. تکمیل فرمهای پیش فرض اساسنامه و شرکتنامه در این مرحله ضروری است. سپس کپی برابر اصل شده اساسنامه شرکت را بارگذاری کنید.
گام یازدهم: تأیید مدارک مورد نیاز
گام یازدهم ثبت شرکت آنلاین مربوط به بارگذاری مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت با توجه به نوع شرکت سات. در این صفحه مدارکی را که باید بارگذاری نمایید به صورت کامل مشخص شدهاند. متن صورتجلسه تایپ شده باید با متن اصل صورتجلسه یکی باشد. در غیر این صورت تأییدیه پذیرش صورت نخواهد گرفت.
گام دوازدهم: اطلاع از وضعیت ثبت شرکت
در مرحله آخر از ثبت شرکت آنلاین، بعد از ثبت درخواست، کد رهگیری در اختیار شما قرار میگیرد. با استفاده از کد رهگیری میتوانید از روند بررسی درخواست خود مطلع شوید. اگر درخواست شما پذیرش شود، تأییدیه پذیرش دریافت خواهید کرد. لازم است مدارک را با استفاده از پست و بدون مراجعه حضوری، به اداره ثبت شرکتها بفرستید تا امور نهایی ثبت شرکت اینترنتی انجام شوند.
جمعبندی
در این مقاله به نحوه ثبت شرکت آنلاین به صورت گام به گام پرداختیم. با توجه به این اطلاعات میتوانید روند ثبت شرکت خود را در سامانه ثبت شرکتها انجام دهید. در صورت نیاز به راهنمایی و مشاوره در مورد انجام مراحل اینترنتی ثبت شرکت تنها کافیست با کارشناسان حقوقی ثبت خوارزمی تماس بگیرید.