ثبت انواع شرکت

مراحل ثبت شرکت

مشاوره ثبت شرکت،باپرکردن فرم زیرشما مشمول مشاوره تخصصی و رایگان درزمینه ثبت شرکت خواهید شد.

شماره تماس فوری

ثبت انواع شرکت

مشاوره رایگان :

021-45197777

فرم درخواست مشاوره رایگان

  • این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.

جدول روش ثبت انواع شرکت

ثبت انواع شرکت

در جدول زیر شما می توانید توضیحات لازم در مورد هر گونه کسب وکار ومراحل ثبت انواع شرکت را ملاحضه بفرمایید

[table id=2 /]

 آشنایی با روش ثبت شرکت

دیگر برای ثبت شرکت مثل گذشته نیازی به رفت و آمد های اداری خسته کننده و مراجعه به اداره و سازمان ها نیست ،تمامی فرآیند ثبت شرکت به صورت ثبت نام انجام می گیرید یعنی کافیست پس از پیدا کردن کسب و کار خود و کسب اطلاعات کافی در آن حوزه درخواست خود را ثبت کنید و از مشاورین ما کسب اطلاعات کنید.

مدارک هویتی اعضا، اسامی درخواستی و حیطه فعالیت کسب وکار در شرف تاسیس در وهله اول توسط کارشناسان از صحت و اعتبار مورد بررسی قرار میگیرد تا در اسرع وقت نسبت به بارگذاری آن در سامانهمرجع توسط کارشناسان ثبتی اقدام شود.

مراحل ثبت شرکت

در جدول بالا میتوانید باانواع کسب و کارهاومراحل ثبت آنها آشنا شوید و همینطور درخواست مشاوره فوری و رایگان را برای ما ارسال کنید تا در کوتاهترین زمان ممکن به تمامی سئوال های شما پاسخ دهیم.

1-ثبت شرکت خدماتی چیست؟

شرکتهای خدماتی ،متشکل از شرکتهای است که برای انجام امور منازل و فعالیتهای مختلف نیز خدمات رسانی میکنند.لازم به ذکر است برای ثبت این شرکت نیاز به داشتن سرمایه زیاد و تحصیلات عالی و خاص ندارد.

ادامه….

2-شرکت سهامی خاص چیست؟

شرکت سهامی خاص شرکتی است که سرمایه آن به سهام تقسیم می شود و مسئولیت هر یک از شرکا به میزان مبلغ اسمی سهام است.این نوع شرکت در زمره شرکت های تجاری قرار می گیرد.

حداقل سرمایه برای تاسیس این شرکت یک میلیون ریال است که توسط موسسین تامین می شود.

انتقال سرمایه در این نوع شرکت منوط به موافقت سایر شرکا است.این نوع شرکت متشکل از حداقل سه نفر هیئت مدیره ( که سهامدار نیز می باشند) و دو نفر بازرس است.

ادامه…..

3-شرکت دانش بنیان چیست؟

به موجب آیین نامه تشخیص شرکت ها و موسسات دانش بنیان ،موسسات خصوصی یا تعاونی هستند،که به منظور افزایش علم وثروت ،توسعه اقتصادی بر پایه دانش و تحقیق اهداف علمی و اقتصادی در راستای گسترش اختراع و نوآوری و در نهایت تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه در حوزه فناوری های برتر و با ارزش افزوده فراوان تشکیل می شود.

ادامه…..

4-شرکت پیمانکاری چیست؟

شرکتهای پیمانکاری عبارتند از شرکتهایی که در آن پیمانکاران چه به صورت حقیقی و چه به صورت حقوقی فعالیت میکنند.در واقع پیمانکاران با بستن پیمان مسئولیت کاری را بر عهده میگیرند که این مسئولیت ها متفاوت است.

ادامه….

5-شرکت بازرگانی چیست؟

شرکت بازرگانی شرکتی است که فعالیت آن در زمینه خریدو فروش،صادرات،واردات است.که بهتر است به صورت سهامی خاص ثبت شود،همچنین بعد از ثبت شرکت بازرگانی باید نسبت به اخذ کارت بازرگانی اقدام کنید.

ادامه….

6-شرکت کامپیوتری چیست؟

شرکت کامپیوتری به شرکت هایی که موضوع فعالیت آنها در زمینه نرم افزار و سخت افزار باشد گویند.

برای ثبت این شرکت ابتدا باید موضوع فعالیت را مشخص کنید تا بتوانید مجوز لازم را از نظام صنفی رایانه ای دریافت کنید.

ادامه….

7-شرکت مواد غذایی چیست؟

ثبت شرکت مواد غذایی یا شرکتی که مربوط به مواد غذایی میباشد یکی از پرمتقاضی ترین ثبت شرکت مواد غذاییدرخواست در کشور ما را دارد.برای ثبت این شرکت باید جواز مورد نیاز را از سازمان های مربوطه اخذ کنید.

8-شرکت مهندسی چیست؟

ثبت شرکت مهندسی نیاز به داشتن مدرک تحصیلی ندارد مگر اینکه بخواهید در نام شرکت از کلمه مهندسی استفاده کنید که در این صورت باید یکی از اعضای شرکت مدرک مطابق با موضوع شرکت داشته باشد.

9- شرکت های چند منظوره؟

شرکت های چند منظوره بدیل اخذ مجوز از مراجع ذی صلاح نسبت به شرکت های دیگر دارای شرایط سختی میباشد.همچنین شرکتهایی که  بخواهند در زمینه های مختلف اعم از امور صادرات و واردات ،بازرگانی،تامین و تولید کالا فعالیت داشته باشند باید شرکت چند منظوره به ثبت برسانند.

10- شرکت های زیارتی

شرکت های زیارتی شرکت هایی هستند که برای تنظیم و تسهیل شرایط سفر به اماکن مقدسه داخل و خارج ایران را فراهم میکنند.ثبت شرکت زیارتی در ایران از اهمیت فراوانی برخوردار است چرا که در فرهنگ ما ایرانی ها رفتن به اماکن مقدسه و زیارت معصومین نماد و نیاز مذهبی بوده است.

11-شرکت های فرهنگی و هنری

ثبت شرکت فرهنگی و هنری به منظور انجام فعالیتهای هنری صورت میگیرد.که مجوز آن توسط وزارت فرهنگ و ارشاد صادر میشود.

های سرمایه گذاری

شرکت های سرمایه گذاری شرکت های هستند که هدف تاسیس آن سرمایه گذاری در شرکت ها با حضورافراد متخصص می باشد.شرکت هایی سرمایه گذاری به دنبال کسب سود از نوسانات قیمتی سهام بازارهستند و قاعدتا باید در سهام پذیرفته شوند و در بورس سرمایه گذاری کنند.

13-شرکت های آرایشی و بهداشتی

مراحل ثبت شرکت

مرحله‌ی اول: پیدا کردن شریک خوب

اولین قدم برای ثبت شرکت پیدا کردن شریک مناسب است. زیرا حداقل تعداد شرکا برای ثبت شرکت‌ با مسئولیت محدود ۲ نفر و شرکت‌ سهامی خاص و عام ۳ نفر است. از آنجایی که مسئولیت و حق رأی سهامداران با توجه به سرمایه‌ی اولیه‌شان تعیین می‌شود پس بهتر است فردی را انتخاب کنید که به او اعتماد کامل دارید و هدفتان از راه‌اندازی کسب‌و‌کار یکسان باشد.

مرحله‌ی دوم: ثبت نام در سامانه‌ی ثبت شرکت

برای ثبت‌نام اینترنتی به سایت اداره کل ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری مراجعه کنید. بعد از انتخاب پذیرش تأسیس باید فرم آن را با دقت کامل پر کنید. در مرحله‌ی اول که عنوان آن «اطلاعات متقاضی» است، باید مشخصات خودتان را وارد کنید و سپس وارد گام بعدی شوید.

مقالات پایین ،پیشنهاد خوانندگان این مقاله برای مطالعه است.

صفر تا صد تمدید پروانه کسب

یکی از مهم ترین مجوزهایی که تمامی واحدهای کسب باید نسبت به تمدید آن اقدام کنند، پروانه کسب است. تمدید پروانه کسب حداقل باید 30 روز پس از اتمام اعتبار آن صورت گیرد. پروانه کسب، مجوزی است که از سوی اصناف و اتحادیه ها به واحد کسب مربوطه ارائه می شود. بر اساس این مجوز، […]

راهنمای اخذ جواز کسب کافی نت

اگر قصد تاسیس کافی نت دارید، ابتدا باید از اتحادیه صنف فناوران رایانه، جواز کسب کافی نت اخذ نمایید. جواز کسب، جوازی است که اجازه فعالیت قانونی به کسب و کار فوق می دهد. قانونی بودن فعالیت، بهره مندی از تسهیلات و خدمات دولتی، تثبیت موقعیت کسب و کار، جلب اعتماد مشتریان و … از […]

راهنمای اخذ جواز کسب خیاطی

یکی از مهم ترین جوازهایی که خیاطان جهت فعالیت قانونی و رسمی و باید اخذ کنند، جواز کسب خیاطی است. اخذ جواز کسب خیاطی از اتحادیه صنفی خیاطان صورت می گیرد. یعنی این اتحادیه با به عضویت در آوردن خیاط در در صنف خیاطان، به او پروانه کسب اعطا می کنند. دلایل زیادی وجود دارند […]

نوشته‌های پیشین نوشته‌های پیشین
پست جدیدتر پست جدیدتر

پیام بگذارید

مشاوره رایگان