سامانه ثبت شرکت بازرگانی
ثبت شرکت بازرگانی به چه نحو می باشد ؟ این نوع شرکت ها در چه حیطه ای فعالیت می کنند ؟ آیا برای اقدام به واردات و صادرات کالاها لازم است که شرکت بازرگانی تشکیل دهیم ؟ هزینه های مربوط به امور بازرگانی به چه نحو می باشد؟ با ما در ادامه همراه باشید تا به پاسخ به این سوالات بپردازیم و شما را در راه ثبت شرکت های بازرگانی در کم ترین زمان یاری فرماییم. تا انتهای این مقاله با خوارزمی ثبت همراه باشید تا به بررسی سامانه ثبت شرکت بازرگانی بپردازیم.
ثبت شرکت بازرگانی
امروزه با پیشرفت گسترده ی صنعت و تجارت موجب شده فعالان اقتصادی برای اینکه ماهیت حقوقی به خود بگیرند بهتر است ثبت شرکت انجام دهند این فعالان اقتصادی در واقع با اینکار از طرف قانون به رسمیت شناخته می شوند و فعالیتشان بدون بروز هر گونه مشکل روند قانونی خود را طی می کنند و اداره مالیات نیست بر همین اساس از آنها حمایت خواهد نمود
بر همین اساس اقدامات لازم را برای ثبت شرکت بازرگانی انجام میدهند .
باید بدانید در شرکتهای بازرگانی باید در موضوع شرکت مواردی چون خرید و فروش ، توزیع ، صادرات و واردات کلیه ی کالاهای مجاز بازرگانی ، اعطای نمایندگی شرکت در کلیه ی نمایشگاه ها و سمینار ها و همایش های داخلی و خارجی .
انواع شرکت بازرگانی
شرکت های سهامی خاصشرکت های سهامی عامشرکت های با مسئولیت محدودشرکت های مختلط سهامیشرکت های تضامنیشرکت های مختلط غیر سهامیشرکت های نسبیشرکت های تعاونی
شرایط ثبت شرکت بازرگانی
شرایط لازم برای ثبت شرکت بازرگانی این است که ابتدا باید نوع شرکتی که باید به ثبت برسد را مشخص نمایید زیرا براساس نوع شرکت است که تعداد شرکا ، مدارک مورد نیاز مشخص می شود بر همین اساس ما به دو نوع روش می توانید شرکت بازرگانی را به ثبت برسانیم ( سهامی خاص، مسئولیت محدود )
برای ثبت شرکت بازرگانی سهامی خاص ابتدا باید بدانید حداقل اعضا 3 نفر و 2 بازرس میزان سرمایه ی اولیه 100 هزار تومان
مدارک مورد نیاز برای شرکت بازرگانی سهامی خاص
ارائه کپی از تمامی مدارک شناسایی اعضای شرکت بازرگانی ( کارت ملی و شناسنامه)ارائه اقرار نامه شرکت بازرگانیارائه مجوز فعالیت شرکت بازرگانی در صورت مجوزی بودن شرکتتسلیم گواهی نماینده رسمی یا همان وکالتنامه (در صورتی که وکیل کارهای ثبت را انجام داده باشد)
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت بازرگانی مسئولیت محدود
کپی شناسنامه و کارت ملی برای تمامی اعضاء که در حال فعالیت می باشند.دو برگه از فرم تقاضانامه به همراه امضاء سهامداراندو برگه از فرم اساسنامه به همراه امضاء سهامداراناخذ مجوزهای لازم برای ثبت ، زمانی که شرکت برای ثبت نیاز به اخذ مجوز داشته باشد
انتخاب نام برای شرکت بازرگانی
زمانی که میخواهید برای شرکت بازرگانی خود نامم شرکت انتخاب نمایید باید به این نکات دقت کنید ابتدا اسم انتخابی شما باید ریشه ی فارسی داشته باشد و از لغت نامه ی دهخدا می توان برای انتخاب این نام ها یاری جست و اسامی هیچ کدام نباید منافع با شئونات اسلامی و انقلاب و جمهوری اسلامی داشته باشد قبلا نیز در شهری که می خواهید شرکت خود را به ثبت برسانید به ثبت نرسیده باشد
یک نکته ی بسیار مهم و حائزه اهمیت این است که هیچ کدام از اسامی انتخابی شما نباید از واژه های مهندس ، مهندسی ، حقوقی ، تولیدی ، مشاور ساختمانی که معرف موضوع فعالیت است نباید در اسامی استفاده شود
سرمایه در شرکت بازرگانی
همانطور که در قسمت بالا اشاره کردیم شرکت بازرگانی انواع مختلفی دارد که عبارت است از : سهامی خاص، مسئولیت محدود،تضامنی و… که طبق قانون تجارت سرمایه شرکت ها نباید از 100 هزار تومان کمتر باشد . و بیشتر بودن سرمایه باعث بالا رفتن اعتبار در شرکت می شود شرکت های بازرگانی نیز به دلیل نوع کاری که دارند سرمایه هر چه بیشتر باشد اعتبار شرکت نیز بالا تر می رود . میزان درصد سهم هر نفر هم در شرکت بازرگانی با توجه به نوع شرکت تقسیم می شود.
نحوه تاسیس شرکت بازرگانی
برای ثبت شرکت بازرگانی ابتدا باید مشخص نماید که آیا می خواهید شرکت تان را خودتان و یا توسط یک وکیل به ثبت برسانید
درصورتی که میخواهید این کار توسط خود شما انجام شود باید بدانید که شما نیازمند یک سری اطلاعات اولیه هستید و سپس می توانید برای ثبت اقدام نمایید.
اما اگر هدفتان این است شرکت تان توسط یک وکیل کار آزموده به ثبت برسد فقط کافی است مدارک مورد نیاز را تکمیل و منتظر ثبت شرکت خود بمانید .
موضوع فعالیت شرکت بازرگانی
موضوع فعالیت در شرکت های بازرگانی با توجه به نام خود شرکت ( بازرگانی ) به گونه ای مشخص است در این نوع شرکت ها باید حتما معاملات ، صادرات و واردات، خرید و فروش قید گردد که این موارد یا در ایران و یا در خارج از ایران انجام می شوند .
مزایای ثبت شرکت بازرگانی
مزایای ثبت شرکت بازرگانی اصولا برای افرادی است که هدف ابتدا و انتهایی شان صادرات و واردات است
آنها با ثبت شرکت بازرگانی می توانند کلیه ی معاملات خود را اعم از صادرات و واردات ، خرید و فروش و… را به راحتی و زیر نظر قانون تجارت انجام دهند بدون انکه دچار مشکل شوند و میتوانند با این کار به راحتی رضایت مشتریان را به خود جلب نمایند زیرا کار کردشان کاملا جنبه ی قانونی به خود خواهد گرفت .
سامانه ثبت شرکت بازرگانی
با مراجعه به سایت اینترنتی www.sherkat.ssaa.ir می توان امور ثبتی را پیگیری و به سرانجام رساند . برای کاهش هزینه ها و کاستن از زمان برای ثبت شرکت ها به اهداف خود دست یابید.
مدت زمان ثبت
هرکدام از قالب های ثبتی نام برده شده شرایط متفاوتی را برای به ثبت رسیدن دارند به همین خاطر مدت زمان ثبت در هریک از آنها متفاوت می باشد اما به طور کلی 25 الی 30 روز کاری زمان لازم است تا فرآیند ثبت شرکت شما به پایان برسد .
هزینه های ثبت شرکت در سامانه ثبت شرکت بازرگانی
هزینه ی ثبت شرکت با توجه به تعداد کارکتر های موضوع فعالیت ، سرمایه ی شرکت و هزینه ی روزنامه دارد که پس از مشخص شدن آن توسط شما براورد می شود
شرایط ثبت شرکت واردات و صادرات
اصلی ترین شرط برای ثبت شرکت صادرات و واردات داشتن کارت بازرگانی است که این کار باید توسط یکی از اعضا که سمت مدیرعامل دارد اخذ شود
مابقی مدارک مانند مدارک ثبت شرکت بازرگانی می باشد