مراحل ثبت شرکت چند منظوره

مراحل ثبت شرکت چند منظوره

چکیده مقاله

شرکت چندکاره یا چند منظوره زمانی ثبت می‎شود که موضوع فعالیت شرکت در حوزه‌های واردات، صادرات، امور بازرگانی، توزیع و همچنین تأمین و تولید کالا باشد. به دلیل چندکاره بودن این نوع شرکت‌ها و متفاوت بودن آن با شرکت‌های دیگر ازنظر نوع کارکرد و عملکرد‎، ثبت شرکت چندمنظوره متفاوت‌تر از ثبت شرکت به شکل عادی صورت می‌گیرد و به بررسی و توجه بیشتری توسط مؤسسات ثبت شرکت‌ها نیاز دارد. و همچنین می‌توان گفت که ثبت این شرکت‌ها از حساسیت بیشتری برخوردار است.
مراحل ثبت شرکت چند منظوره

شرکت چندکاره یا چند منظوره زمانی ثبت می‎شود که موضوع فعالیت شرکت در حوزه‌های واردات، صادرات، امور بازرگانی، توزیع و همچنین تأمین و تولید کالا باشد. به دلیل چندکاره بودن این نوع شرکت‌ها و متفاوت بودن آن با شرکت‌های دیگر ازنظر نوع کارکرد و عملکرد‎، ثبت شرکت چندمنظوره متفاوت‌تر از ثبت شرکت به شکل عادی صورت می‌گیرد و به بررسی و توجه بیشتری توسط مؤسسات ثبت شرکت‌ها نیاز دارد. و همچنین می‌توان گفت که ثبت این شرکت‌ها از حساسیت بیشتری برخوردار است. با مراحل ثبت شرکت چند منظوره همراه ما باشید.

 

این را هم بخوانید : شرکت سهامی خاص چند منظوره

 

به بیانی دیگر می‌توان گفت که حوزه فعالیت جهت ثبت شرکت چندمنظوره بسیار گسترده و وسیع است و مرزهای این شرکت چه داخلی و چه خارجی نامشخص و نامعین است.باید بدانید که روند ثبت شرکت چندمنظوره نیز  همانند ثبت شرکت‌ها با فعالیت تخصصی می‌باشد اما تفاوت این دو در این است که در شرکت چندکاره  موضوع و فعالیت شرکت و فرایند فعالیت شرکت چندمنظوره ذکر می‌شود. با داشتن مدارک شناسایی و حداقل داشتن مدرک تحصیلی بازرگانی در این حوزه‌ها و همچنین در خصوص ثبت شرکت چندمنظوره می‌توان چنین تعریف کرد که  با داشتن موضوع فعالیت جامع و کامل درزمینهٔ بازرگانی، صادرات ، واردات،توزیع ، تأمین و تولید می‌تواند فعالیت داشته باشد.

مدارک لازم برای ثبت شرکت چندمنظوره

۱- تکمیل فرم درخواست ثبت شرکت چند منظوره

۲- گواهی عدم سوءسابقه برای تمامی اعضای هیئت‌مدیره الزامی است.

۳- پرداخت هزینه‏ها‎ی ثبت که توسط قسمت حسابداری اداره ثبت شرکت‌ها محاسبه می‎شود و باید رسید آن به اداره تحویل داده شود.

۴- ارائه تصویر روزنامه رسمی آگهی تأسیس و آخرین تغییرات آن در صورت وجود داشتن

۵- تائیدیه هیئت‌مدیره اشخاص حقوقی سهامدار مبنی بر غیردولتی بودن شرکت چندمنظوره

۶- اخذ دو نسخه تقاضانامه تأسیس شرکت چندمنظوره و تکمیل آن؛ لازم به ذکر است که این فرم باید توسط سهامداران شرکت چندمنظوره امضا شود.

۷- دو نسخه شرکت‌نامه شرکت چندمنظوره؛ به دلیل بهادار بودن اوراق تقاضانامه و شرکت‌نامه از محل اداره ثبت شرکت‏ها‎ تهیه می‎شوند.

۸- گرفتن ۲ برگ اساسنامه شرکت چندمنظوره با امضای تمامی سهامداران و مهرشده به‌وسیله مهر شرکت

۹- تهیه ۲ نسخه صورت‌جلسه مجمع عمومی هیئت‌مدیره و مؤسسان که توسط مدیران منتخب مجمع، سهامداران و بازرسین به امضا رسیده باشد.

۱۰- ارائه و تحویل تمامی مدارک هویتی از قبیل کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی اعضای هیئت‌مدیره، بازرسین و تمامی سهامداران ،درصورتی‌که مدیرعامل خارج از اعضای هیئت‌مدیره باشد. اگر سهامداران و اعضا هیئت‌مدیره از میان اشخاص حقوقی باشند، ارائه معرفی‌نامه نمایندگان اجباری می‎باشد.

باید به این نکته مهم نیز توجه داشته باشید درصورتی‌که بخشی از سرمایه شرکت چندمنظوره غیر نقدی باشد (اعم از اموال منقول و غیرمنقول)، ارائه تقویم نامه به کارشناس رسمی دادگستری اجباری است و درصورتی‌که اموال غیرمنقول جز سرمایه شرکت است، ارائه مستندات مربوطه ضرورت دارد.بر اساس نظر کارشناسان اداره ثبت شرکت‌ها، اخذ مجوز برای شرکت‌های چندمنظوره الزامی و واجب می‎باشد.

مراحل ثبت شرکت چندمنظوره

۱- متقاضی ثبت شرکت چندمنظوره باید به اداره ثبت شرکت‎ها‎ مراجعه کند و تمامی مدارکی را که در بالا ذکر شد را ارائه دهد و سپس به قسمت حسابداری مراجعه کند. به دلیل سهولت کار و جلوگیری از گم‌شدن مدارک بهتر است مدارک مربوطه در داخل یک پوشه پانچ شوند و بعد تحویل داده شود.

۲- بعدازاینکه متقاضی هزینه‏ها‎ی ثبت را پرداخت نمود باید رسید آن را به قسمت حسابداری تحویل دهد. همچنین متقاضی باید نام‌های درخواستی برای ثبت شرکت را از قبل آماده و ضمیمه مدارک کند. این نام‎ها‎ باید به ترتیب اولویت‌بندی شوند.
۳-کارشناس مربوطه پس از وصول این مدارک، به بررسی پرونده متقاضی می‎‎پردازد و چنانچه پرونده را بی‌نقص و بدون اشکال تشخیص دهد، آن را در اختیار کاربران کامپیوتر قرار می‎‎دهد.

۴-در قسمت کاربران کامپیوتر، تمامی اسناد و مدارک پرونده را در سیستم وارد می‎کنند و از این طریق دستیابی متقاضی به پرونده، امکان‌پذیر می‎‎شود و متقاضی می‌تواند در صورت نیاز وارد سیستم مربوط به خودش شود.

۵- به‌منظور تعیین نام شرکت، متقاضی باید به واحد تعیین نام مراجعه کند و نام‎ها‎ی موردنظر خود را در اختیار کارشناس قرار دهد. بر اساس اولویت‌بندی متقاضی، یکی از نام‏هایی که به زبان فارسی باشد و سابقه ثبت نداشته باشد، تائید و سپس پرونده به کارشناس تأسیس ارجاع داده می‎شود.

۶-کارشناس تأسیس نیز مدارک شرکت را با توجه به نوع آن بررسی می‎نماید تا موضوعات و محتویات شرکت با قوانین کشور منافاتی نداشته باشد و یا بین ریاست، اعضاء، میزان سرمایه، سهام، سهم شرکت و یا اوراق تضاد نداشته باشد. این کار از طریق سیستم آنلاین انجام می‎شود. علاوه بر بررسی‎ها‎ی مذکور، پرونده ازنظر نوشتاری نیز موردبررسی قرار می‎گیرد.

۷- درصورتی‌که در پرونده شرکت چندمنظوره نقصی و ایرادی مشاهده شود، به متقاضی بازگردانده می‎شود تا آن‌ها را اصلاح کند و دوباره به این اداره مراجعه نماید.

۸- اگر در پرونده متقاضی ثبت شرکت چندمنظوره مغایرتی رؤیت نگردد، آگهی تأسیس شرکت صادر می‎شود که پس‌ازآن، متقاضی موظف است تا برای اخذ امضا و مهر شرکت ثبت به اتاق رئیس اداره مراجعه کند. مراحل ثبت شرکت چند منظوره

۹-درنهایت، آگهی تأسیس شرکت در قسمت دبیرخانه مهر و شماره می‌شود و یک نسخه از آگهی تأسیس برای درج در روزنامه رسمی به متقاضی ارائه می‎گردد. همچنین از هر یک از مدارک نیز یک نسخه با مهر اداره به متقاضی داده می‎شود. به‌این‌ترتیب کار ثبت شرکت چندمنظوره به پایان می‎رسد.

 

توجه

شما میتوانید از طریق فرم روبه رو درخواست خود را ارسال کنید تا مشاورین ما در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.
نکته : تمامی مشاوره ها به صورت رایگان انجام میشود.

با پر کردن فرم زیر، پاسخ خود مبنی بر " مدت زمان انجام"، "هزینه" و "مدارک لازم" را بروی تلفن همراه خود دریافت نمایید.

مقالات پایین ،پیشنهاد خوانندگان این مقاله برای مطالعه است.

صفر تا صد تمدید پروانه کسب

یکی از مهم ترین مجوزهایی که تمامی واحدهای کسب باید نسبت به تمدید آن اقدام کنند، پروانه کسب است. تمدید پروانه کسب حداقل باید 30 روز پس از اتمام اعتبار آن صورت گیرد. پروانه کسب، مجوزی است که از سوی اصناف و اتحادیه ها به واحد کسب مربوطه ارائه می شود. بر اساس این مجوز، […]

راهنمای اخذ جواز کسب کافی نت

اگر قصد تاسیس کافی نت دارید، ابتدا باید از اتحادیه صنف فناوران رایانه، جواز کسب کافی نت اخذ نمایید. جواز کسب، جوازی است که اجازه فعالیت قانونی به کسب و کار فوق می دهد. قانونی بودن فعالیت، بهره مندی از تسهیلات و خدمات دولتی، تثبیت موقعیت کسب و کار، جلب اعتماد مشتریان و … از […]

راهنمای اخذ جواز کسب خیاطی

یکی از مهم ترین جوازهایی که خیاطان جهت فعالیت قانونی و رسمی و باید اخذ کنند، جواز کسب خیاطی است. اخذ جواز کسب خیاطی از اتحادیه صنفی خیاطان صورت می گیرد. یعنی این اتحادیه با به عضویت در آوردن خیاط در در صنف خیاطان، به او پروانه کسب اعطا می کنند. دلایل زیادی وجود دارند […]

نوشته‌های پیشین نوشته‌های پیشین
پست جدیدتر پست جدیدتر

پیام بگذارید

مشاوره رایگان