چکیده مقاله
کسب درآمد شرکت های بازرگانی
در این نوع بیزینس، صاحبین مشاغل محصولات را به قیمت عمده خریداری نموده و به قیمت خردهفروشی به فروش میرسانند. به این نوع بیزینس گاها“بیزینس “خرید و فروش” نیز گفته میشود. مبنای کار این سازمانها و شرکتها بر پایه سودی است که از هزینه کم و درآمد بالا به دست میآورند. به علاوه، این نوع کسب و کارها محصولات را بدون هیچ کم و کاستی به فروش میرسانند. شرکت ها در حالت عادی یک کار انجام میدهند، انها حق الزحمه خود را بابت خدماتی که انجام میدهند به حساب میگذارند. در این مقاله کسب درآمد شرکت های بازرگانی پوشش داده خواهد شد .
این را بخوانید: ثبت شرکت بازرگانی
کسب درآمد شرکت ها بازرگانی : خرده فروشان و عمده فروشان
شرکت های بازرگانی برای کسب سود بجای ارائه خدمات کالاها را خرید و فروش میکنند . شرکت های بازرگانی که خرید فروش کالاها را مستقیما با مشتری انجام میدهند را خرده فروش مینامند. در مقابل به ان دسته که به خرده فروش جنس میفروشند را به عنوان عمده فروش میشناسند . چرخه حسابداری در یک شرکت تجاری شبیه شرکت خدماتی است . بنابراین اندازه گیری سود خالص برای یک شرکت بازرگانی منبع ابتدایی درامد ،فروش کالا می باشد که اغلب با درامد فروش یا فروش ساده نمایش داده می شود . بر خلاف یک شرکت خدماتی ، هزینه ها برای یک شرکت بازرگانی به دو قسمت تقسیم میگردد:
1.بهای کالای فروخته شده
2.هزینه های عملیاتی
کسب درآمد شرکت ها بازرگانی : تخفیفات فروش
تمام معاملات فروش، نقدی نیستند. اکثر شرکتهای بازرگانی برای کسب سود بیشتر از سیاست فروش اعتباری استفاده میکنند . که مستلزم تلاشهای اضافی برای تبدیل دریافتنی ها به وجه نقد میباشد . شرایط فروش اعتباری ممکن است به صورت تخفیف نقدی برای پرداخت زودتر مانده معوق به مشتریان پیشنهاد شود . این مشوق که ان را تخفیفات فروش مینامند برای هردو طرف مزایایی دارد . خریدار نقدینگی خود را ذخیره میکند و فروشنده زودتر حسابهای دریافتنی خود را به نقد تبدیل میکند.
کسب درآمد شرکت ها بازرگانی : نحوه محاسبه سود و زیان در یک شرکت بازرگانی
نحوه محاسبه سود و زیان در یک شرکت بازرگانی برای تسریع سوداوری شرکت بسیار مهم است. افراد می توانند با بررسی سود و زیان تصویری شفاف از وضعیت مالی خود، به دست اورند. تا بتوانند هزینه های غیرضروری را کاهش داده و درامد خود را افزایش دهند.
وقتی میخواهید بدانید تجارت شما چگونه انجام می پذیرد وسوسه انگیز است که فقط به درامدهای ناخالص خود نگاه کنید. یعنی کل مبلغی که از فروش کالا یا خدمات می گیرید. اما نمودار سود و زیان یک روش بسیار واضح تر و بهتر برای دیدن چگونگی تجارت افراد در نحوه محاسبه سود و زیان درشرکت های بازرگانی می باشد که فراتر از مبنای فروش است.
از ان جایی که سود و زیان افراد تنها اندازه گیری را انجام نمی دهد، بلکه هزینه های خود را هم ممکن است از دست دهید. لذا هنگامی که میتوانید شکاف در پس انداز و هزینه های خود شناسایی کنید، و مشکلات مالی را برطرف کنید مانند هزینه کردن بیشتراز درامد، درنتیجه لازم است ضرر و زیان عمده ان را در اینترنت و تلفن بپردازید.
قدم بعدی در نحوه محاسبه سود و زیان در شرکت های بازرگانی چگونگی ترسیم ان سود و زیان است که شامل صورت های سود و زیان است. در واقع صورت سود وزیان یک سند مالی مشترک است که درامد افراد را در یک بازه زمانی مشخص نشان میدهد. معمولا به صورت ماهانه، سه ماهه یا سالانه نشان می دهد. از همه مهم تر بیانیه جزئیات مستقیم هزینه های ایجاد کالاها و هزینه های غیرمستقیم فعالیت یک تجارت را هم نشان می دهد.
کسب درآمد شرکت ها بازرگانی : نحوه خواندن و محاسبه سود و زیان در شرکت های بازرگانی
1)درامد: درامد پولی است که افراد از فروش خدمات یا کالاهای خود به دست میاورند. درامد کل افراد نیز نقطهی برابری شما در نحوه محاسبه سود و زیان در شرکت های بازرگانی می باشد. اگر دقیقا به همان اندازه درامد کسب کنید تجارت شما سود اور نخواهد بود. اگر میخواهید تجارت سوداور باشد باید درامد شما ازهزینه های شما بیشتر شود.
2)هزینه های مستقیم: هزینه های مستقیم به هزینه های گفته میشود که افراد هنگام تهیه محصول یا ارائه خدمات خود محتمل میشوند.به عبارت دیگر، هر هزینه ای که به محصولات یا خدمات شرکت مربوط شود یک هزینه مستقیم است. هزینه های مستقیم گاهی اوقات هزینه کالای فروخته شده می تواند باشد که بررسی میشود.
3)حاشیه ناخالص سود: سود ناخالص رامی توان با کم کردن هزینه های مستقیم از درامد محاسبه کرد. داشتن حاشه سود ناخالص یکی از بهترین شاخص های سلامت مالی قوی است.
4)هزینه های عملیاتی: هزینه های عملیاتی هزینه های دیگری میباشد که برای ادامه کار خود در نظر میگیرید. این هزینه ها به طور معمول شامل: اجاره، هزینه های اداری، بازاریابی، حقوق، اب و برق و غیره میباشد.
5)درامد عملیاتی: درامد عملیاتی به سود قبل از بهره، مالیات، استهلاک و مجوز اشاره دارد. افراد میتوانند درامد خود را با کسر هزینه های عملیاتی از سود ناخالص خود محاسبه کنند.
6)سود خالص : سود خالص که به عنوان خط پایین شناخته میشود سود پس از کسر هزینه ها، از کل درامد است.
توجه
نکته : تمامی مشاوره ها به صورت رایگان انجام میشود.
با پر کردن فرم زیر، پاسخ خود مبنی بر " مدت زمان انجام"، "هزینه" و "مدارک لازم" را بروی تلفن همراه خود دریافت نمایید.