نحوه ثبت شرکت تولیدی

شرکت‌های تولیدی یکی از متداول‌ترین انواع شرکت‌هایی هستند که سالانه توسط اداره ثبت شرکت‌ها، به ثبت می‌رسند. ثبت شرکت تولیدی و کارگاه تولیدی یک نوع کارآفرینی به حساب آمده و مزایای زیادی برای بهبود وضعیت اقتصادی جامعه دارد. به همین دلیل دولت نیز تسهیلات و امکانات فراوانی را برای کارگاه‌ها و شرکت‌های تولیدی در نظر می‌گیرد. اما ثبت شرکت تولیدی به این آسانی‌ها هم نیست و دارای چالش‌های مربوط به خود است.

در این بخش از سایت ثبت خوارزمی می‌خواهیم به صورت اختصاصی به نحوه ثبت شرکت تولیدی بپردازیم. در صورت داشتن هرگونه سؤالی، فرم مشاوره رایگان سایت را پر کنید تا کارشناسان حقوقی با شما تماس گیرند.

فرم درخواست مشاوره رایگان

  • این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.

شرکت تولیدی چیست؟

شرکت تولیدی، شرکتی است که به تولید کالای خاصی که مورد نیاز جامعه است پرداخته و آن را به جامعه عرضه می‌کند. در واقع این عرضه کالا یک نوع معامله دو سر سود است. زیرا هم نیاز‌های مردم به کالای مورد نظر رفع می‌شود و هم شرکت از فروش کالا سود خوبی می‌کند. (بخوانید: قوانین مالیاتی شرکت های تولیدی)

به همین دلیل است که شرکت‌های تولیدی توانسته‌اند به مقبولیت زیادی در دنیای اقتصاد و تجارت دست یابند. اما مورد مهم این است که شرکت تولیدی برای آن که بتواند سود خوبی داشته باشد، باید کالا‌های باکیفیت تولید کند تا بتواند رضایت متقاضیان را اخذ کند. در غیر این صورت ثبت شرکت تولیدی بی‌فایده خواهد بود.

انواع شرکت‌های تولیدی کدامند؟

ثبت شرکت تولیدی علاوه بر ثبت در اداره ثبت شرکت‌ها، باید مجوز‌ها و پروانه کسب را نیز از سازمان‌ها و ارگان‌های ذیربط دریافت کند. البته مجوز‌هایی که باید کسب شوند بسته به نوع شرکت تولیدی فرق می‌کند. شرکت‌های تولیدی معمولاً در حوزه‌های پوشاک، صنایع دستی، مواد غذایی، صنایع چوب، شیشه و سرامیک، خودروسازی، تجهیزات پزشکی، صنایع فلزی و… فعال‌اند.

مسلماً مجوز‌های لازم برای هر یک از این شرکت‌ها باید از ارگان خاصی اخذ گردد. همچنین شرکت‌های تولیدی به دو صورت دولتی و خصوصی وجود دارد. اگر بیش از ۵۰ درصد سرمایه شرکت متعلق به دولت باشد، آن شرکت دولتی است. در غیر این صورت شرکت خصوصی محسوب می‌شود.

ثبت شرکت تولیدی در چه قالب‌هایی انجام می‌شود؟

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های افرادی که قصد ثبت شرکت تولیدی را دارند، انتخاب قالب مناسب برای شرکت است. شرکت تولیدی را می‌توان در قالب‌های مختلفی ثبت کردن و این بستگی به تصمیم و شرایط هیئت مؤسس دارد. اما متداول‌ترین قالب‌ها برای ثبت شرکت تولیدی، سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود هستند. زیرا این دو قالب برای شرکت‌های تولیدی بسیار مناسب و جوابگو می‌باشند. (بخوانید: شرح وظایف مدیر عامل شرکت تولیدی)

مدارک و شرایط لازم برای ثبت شرکت تولیدی

احتمالاً شما نیز می‌خواهید بدانید که مدارک و شرایط لازم برای ثبت شرکت تولیدی چه هستند. مسلماً پاسخ این پرسش مستقیماً به موضوع فعالیت شرکت و قالب آن بستگی دارد. مثلاً مدارک و شرایط لازم برای یک شرکت تولیدی پوشاک با مسئولیت محدود با یک شرکت خودروسازی سهامی خاص فرق می‌کند. به همین دلیل نمی‌توان مدارک و شرایط یکسانی برای همه در نظر گرفت.

با این حال ما در مقاله مدارک و شرایط لازم برای ثبت شرکت تولیدی به تمام این موضوعات پرداخته‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم برای دریافت اطلاعات کامل به این مقاله از سایت ثبت خوارزمی رجوع نمایید.

نحوه ثبت شرکت تولیدی به صورت قدم به قدم

نحوه ثبت شرکت تولیدی برای افرادی که دانش حقوقی و تجربه کافی در این زمینه ندارند، می‌تواند بسیار چالش برانگیز باشد. به همین دلیل ما در ادامه مقاله قصد داریم به صورت قدم به قدم به صفر تا صد چگونگی ثبت شرکت تولیدی بپردازیم. اگر با وجود مطالعه این بخش باز هم به راهنمایی بیشتری نیاز داشتید، مشاوران حقوقی ثبت خوارزمی در انتظار تماس شما هستند. با تماس با شماره تلفن‌های موجود در سایت می‌توانید جامع‌ترین و دقیق‌ترین اطلاعات را در مورد نحوه ثبت شرکت تولیدی به دست بیاورید.

انتخاب نام و نوع قالب مناسب برای شرکت تولیدی

اولین و مهم‌ترین قدم برای ثبت شرکت تولیدی، انتخاب نام مناسب برای شرکت و نوع قالب آن است. نام شرکت باید غیرتکراری، فارسی و سه سیلابی باشد. از به کار بردن اسم‌های پیچیده و نامفهوم جدا خودداری کنید. نوع قالب مناسب برای ثبت شرکت را با توجه به موضوع فعالیت شرکت انتخاب نمایید. این قالب می‌تواند سهامی خاص یا مسئولیت محدود باشد.

فراهم آوردن مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت

بعد از انتخاب نام و قالب مناسب، باید مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت تولیدی را آماده کنید. دقت کنید که شرکت تولیدی برای ثبت نیازی به مجوز ندارد. بلکه این مجوز با توجه به نوع فعالیت شرکت و بعد از ثبت اخذ خواهد شد. اکثر این مجوز‌ها از طریق وزارت صنعت، معدن و تجارت به شرکت‌های تولیدی ارائه می‌شوند. بنابراین برای اخذ مجوز عجله نکنید و آن را به بعد از ثبت موکول نمایید.

مراجعه به سامانه اداره ثبت شرکت‌ها و درخواست ثبت شرکت

مراجعه به سامانه اداره ثبت شرکت‌ها به آدرس https://irsherkat. ssaa.ir جهت ثبت شرکت تولیدی به صورت اینترنتی لازم است. شایان ذکر است که مراحل اولیه ثبت تماماً به صورت اینترنتی و آنلاین انجام خواهد شد. بنابراین از مراجعه حضوری به اداره ثبت شرکت‌ها خودداری کنید. بعد از وارد شدن به سامانه، درخواست ثبت شرکت خود را ثبت کرده تا فرم‌های لازم به شما ارائه شوند.

تکمیل اطلاعات خواسته شده در سامانه اداره ثبت شرکت‌ها

برای ثبت شرکت تولیدی یک سری فرم‌های مشخص به شما ارائه می‌شوند که باید تمامی فیلد‌ها را به دقت پر کنید. این مرحله از ثبت شرکت بسیار مهم می‌باشد. زیرا وارد کردن هرگونه اطلاعات نادرست و غیر دقیق می‌تواند منجر به رد درخواست ثبت شرکت شما شود. اینگونه روند ثبت شرکت بسیار طولانی و طاقت‌فرسا خواهد شد. بنابراین تمامی اطلاعات خواسته شده را طبق مدارکی که جمع‌آوری کرده‌اید، به دقت وارد کنید.

بارگذاری مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت تولیدی

پس از وارد کردن اطلاعات مربوط به ثبت شرکت تولیدی و ثبت آن‌ها، سایت از شما می‌خواهد که مدارک را بارگذاری نمایید. عکس مدارک باید واضح و روشن باشد و تمامی اطلاعات آن‌ها به خوبی دیده شوند. اسکن کردن مدارک و بارگذاری آن‌ها در سایت برای ثبت شرکت الزامی است.

دریافت کد رهگیری و تأییدیه پذیرش اینترنتی

بعد از آن که مدارک مربوط به ثبت شرکت تولیدی را ارگذاری کردید، یک کد رهگیری دریافت خواهید کرد. این کد رهگیری جهت نظارت بر روند بررسی پرونده شما توسط اداره ثبت شرکت‌ها می‌باشد. اگر مدارک شما قبول شوند، یک تأییدیه پذیرش اینترنتی دریافت خواهید کرد.

ارسال مدارک ثبت شرکت تولیدی از طریق پست

برای ثبت شرکت تولیدی لازم است مدارک خود را به آدرس داده شده در تأییدیه پذیرش اینترنتی با پست ارسال کنید. دقت کنید که مدارک حتماً باید از طریق پست ارسال شوند. بنابراین از مراجعه حضوری به اداره ثبت شرکت‌ها بپرهیزید.

حضور در اداره ثبت و درج آگهی تأسیس در روزنامه

بعد از تأیید نهایی مدارک ثبت شرکت تولیدی به صورت حضوری، نوبت به ثبت نهایی و حضوری می‌رسد. برای این کار باید در اداره ثبت شرکت‌ها حضور یابید. سپس آگهی تأسیس شرکت در روزنامه کثیرالانتشار برای نوبت اول و پس از ۳۰ روز برای نوبت دوم چاپ خواهد شد.

جمع‌بندی

در این مقاله به صورت اختصاصی به مراحل ثبت شرکت تولیدی پرداختیم. ‌امیدواریم با مطالعه این مراحل توانسته باشید به خوبی روند ثبت شرکت خود را طی کنید. اگر در زمینه ثبت شرکت هر سؤالی داشتید یا با مشکلی مواجه شدید، فوراً با کارشناسان حقوقی ثبت خوارزمی تماس بگیرید.

کارشناسان حقوقی ثبت خوارزمی با داشتن تخصص کافی و سال‌ها تجربه در امر ثبت شرکت می‌توانند مشکل گشای شما در این راه باشد. همچنین می‌توانید فرم مشاوره رایگان سایت را پر کنید تا مشاوران در اسرع وقت جهت ارائه مشاوره با شما تماس گیرند.

 

نوشته‌های پیشین نوشته‌های پیشین
پست جدیدتر پست جدیدتر

پیام بگذارید

مشاوره رایگان