ثبت شرکت بازرگانی

  • خانه
  • ثبت شرکت بازرگانی

ثبت شرکت بازرگانی

شرکت بازرگانی

شرکت های بازرگانی ،شرکت هایی هستند که در موضوع فعالیت آن ها (بند 2 اساسنامه) موارد مربوط به امور بازرگانی قید گردیده باشد. موضوع بازرگانی عبارت است از:انجام خرید،فروش،توزیع،صادرات و واردات کلیه ی کالاهای مجاز بازرگانی،اخذ و اعطای نمایندگی شرکت در کلیه ی نمایشگاه ها و سمینارها و همایش های داخلی و خارجی .بنابراین ملاک اصلی برای بازرگانی بودن یک شرکت موضوع شرکت است. ثبت شرکت بازرگانی به دو نوع شرکت بازرگانی سهامی خاص و شرکت بازرگانی با مسئولیت محدود امکان پذیر می باشد.
شرکت های تجاری یا شرکت بازرگانی ، شرکتی است که بین دو یا چند نفر، به منظور تحصیل سود با نام مخصوص، تحت عنوان یکی از شرکت های مذکور در قانون تجارت با رعایت مقررات مربوط، تشکیل و یه ثبت می رسد. در ماده 20 قانون تجارت، از شرکت های تجاری که همان مجامع تجاری یا شرکت های بازرگانی می باشند، نام برده شده است که برای شناخت آن،لازم است ابتدا “شرکت” و به دنبال آن “شرکت مدنی” را بشناسیم.

برابر مفاد ماده 571 قانون مدنی “شرکت عبارت است از اجتماع حقوق مالکین متعدد در شی ء وتحد به نحو اشاعه”. منظور از اشاعه آنستکه، مالکیت تمام صاحبان یک ملک یا شی ء در همه ذرات آن منتشر شده است. به عنوان مثال، اگر 2 یا 3 نفر مالکیت یک منزل را به طور مشترک داشته باشند، هر یک از آن ها به تنهایی در تمام اجزاء منزل شامل سالن ، حمام ، اتاق ها ، حیاط و …سهیم می باشد و یا اگر فرضاََ 4 نفر به طور شراکتی یک زمین زراعتی را خریداری نمایند، هر کدام از آن ها در تمام جزء جزء زمین شریک می باشند ولی اگر همین زمین بین آن ها تقسیم ( افراز شود ) ، مالکیت هر یک از این 4 نفر تنها مربوط به قسما به خودشان بوده و مالکیتی بر سهم سایرین ندارند.

و اما ” شرکت مدنی ”، شرکتی است که در نتیجه عقد یا قرارداد ، دو یا چند نفر مال مشترکی را تحصیل و اداره کرده و در عوائد آن شریک باشند. مانند شراکت ورثه در منزل و یا زمین زراعی اشاره شده در فوق الذکر. با خوارزمی ثبت در ادامه همراه باشید تا به اختصار به بررسی موارد لازم بپردازیم.

 

 نمونه موضوع فعالیت ثبت شرکت بازرگانی

خرید ، فروش، توزیع ، واردات و صادرات کلیه کالاهای مجاز بازرگانی اعم از کالاهای الکتریکی، الکترونیکی ، تاسیسات گرمایش و سرمایش و نصب و راه اندازی و نگهداری آن ها ، تجهیزات پزشکی ، محصولات بهداشتی ، آرایشی ، مواد غذایی ، محصولات کشاورزی و پتروشیمی و لوازم خودرویی و همچنین ترخیص کالا از گمرکات داخلی و بین المللی، شرکت در مناقصه ها و مزایده ها ، عقد قرارداد با اشخاص حقیقی و حقوقی داخلی و خارجی، گشایش اعتبارات و ال سی ، اخذ وام و تسهیلات ریالی و ارزی از کلیه بانک ها و موسسات مالی و اعتباری داخلی و خارجی، اخذ نمایندگی یمجاز از شرکت ها و موسسات داخلی و خارجی و اعطای نمایندگی به آن ها، مشارکت و شرکت در نمایشگاه های تخصصی و غیرتخصصی داخل و خارج کشور.

نمونه موضوع فعالیت ثبت شرکت چند منظوره مدیریتی، بازرگانی

پیش از هر چیز لازم به یادآوری است ، شرکت چند منظوره، به شرکتی چند کاره گفته می شود که در زمینه های صادرات، واردات ، توزیع کالا و همچنین امور بازرگانی فعالیت می کند.به همین دلیل موضوع فعالیت این دسته شرکت ها بسیار وسیع است.
ارائه خدمات توانمند ساز و توسعه دهنده کسب و کارهاری نوآور و نوپا در قالب ایجاد و مدیریت شتاب دهنده کسب و کارها ، انجام مشاوره ، بازاریابی غیرشبکه ای و غیرهرمی، ارائه زیر ساخت های فنی ، حقوقی و بازرگانی ، مشارکت ، مدیریت ، خرید و فروش، صادرات و واردات کلیه کالاهای مجاز بازرگانی، شرکت در مناقصات و مزایدات ، عقد قرارداد با اشخاص حقیقی و حقوقی داخلی و خارجی، اخذ وام و تسهیلات ریالی و ارزی از کلیه بانک های دولتی و خصوصی و موسسات مالی و اعتباری داخلی و خارجی، اخذ و اعطای نمایندگی از شرکت ها و موسسات داخلی و خارجی، مشارکت و شرکت در نمایشگاه های بین المللی تخصصی و غیرتخصصی داخل و خارج کشور.

برای آشنایی روش ثبت انواع شرکت روی لینک زیر کلیک کنید:

ثبت شرکت

نحوه انتخاب نام شرکت بازرگانی

نام شرکت تجاری باید وسیله و عامل مشخص کننده آن شرکت باشد و حتی المقدور با نوع فعالیت و اهداف اساسی فعالیت های شرکت، هماهنگی داشته باشد. پر واضح است، انتخاب یک نام مناسب و متناسب با زمینه فعالیت شرکت می تواند در جهت شناساندن شرکت و همچنین بهبود کسب و کار شرکت کمک قابل توجهی را بنماید. برای انتخاب نام شرکت ملزم به رعایت یکسری قوانین خواهید بود :

  • دارای ریشه فارسی داشته باشد.
  • لاتین نباشد.
  • با شئونات انقلاب اسلامی ایران منافات نداشته باشد .
  • دارای معنا و مفهوم باشد .
  • سابقه ثبت نداشته باشد.

همچنین به این نکته مهم توجه داشته باشید که کلمات بیانگر موضوع فعالیت مانند بازرگانی، صنعتی ، خدماتی ، توسعه ، تجاری ، مهندسی ، مهندسی مشاور ، فنی مهندسی ، ساختمانی، حقوقی، تولیدی و … بیانگر موضوع فعالیت می باشند و جزء سیلاب محسوب نمی شوند. لذا به غیر از این نام ها می بایست 3 سیلاب دیگر که همگی اسامی خاص باشند برای شرکت انتخاب نمود.

تعیین قالب شرکت بازرگانی

جهت ثبت شرکت بازرگانی قالب های متعددی وجود دارد که می توان با توجه به تعداد اعضا و نوع فعالیت مورد نظر قالب ثبتی مناسب را انتخاب نمود. با این وجود، شرکت های بازرگانی اکثراَ در قالب شرکت بامسئولیت محدود و شرکت سهامی خاص به ثبت می رسند .

 

انواع شرکت های بازرگانی

شرکت های بازرگانی بر اساس میزان مسئولیت شرکاء به 4 گروه تقسیم می شوند :

الف- شرکت های سرمایه ای

در شرکت های سرمایه ای، مسئولیت شرکاء محدود به سرمایه آن ها در شرکت است و شامل شرکت های سهامی ( عام و خاص ) و شرکت های بامسئولیت محدود می شوند.

ب- شرکت های شخصی

در این شرکت ها، مسئولیت شرکاء نامحدود است و در نتیجه تعهدات مالی شرکت به همه دارایی و اموال شرکاء سرایت می نماید. مانند شرکت های تضامنی و نسبی

ج- شرکت های مختلط

در این گونه شرکت ها، مسئولیت بعضی از شرکاء محدود به سرمایه آن ها و مسئولیت عده دیگر نامحدود است که شرکاء دسته اول را شرکای عادی و شرکاء دسته دوم را شرکای ضامن می گویند. مانند شرکت های مختلط سهامی و شرکت های مختلط غیرسهامی

د- شرکت های کمیتی

در شرکت های کمیتی که با هدف رفاه اعضا تشکیل می شود، تعداد شرکاء زیاد بوده و هیچ مسئولیتی نیز ندارند ، مانند شرکت های تعاونی تولید ، مصرف ، اعتبار ، وام و روستایی.

ه- شرکت واردات و صادرات

انچه که در بازار شرکت های بازرگانی داغ است. صادرات محصولات زعفران، فرش دستبافت ایرانی، مواد اولیه دارویی در بازار های هدف اروپایی می باشد.

برای فعالیت در این راستا در ابتدا باید به فعالیت و کارکرد خودمان چهارپوبی قانونی ببخشیم که این امر محقق نمی گردد مگر با تاسیس شرکت با مسئولیت محدود بازرگانی که تمامی فعالیت های ما را قانوان در این حوزه پوشش می دهد.

در گام بعدی ما بعد از ثبت شرکت ، اخذ کارت بازرگانی شرکتی  بر روی شرکت فوق استکه بتوانیم با استناد آن کارت صادرات خود را چهره حقیقت ببخشیم. برا یدریافت اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمایید.

 

اقسام شرکت های بازرگانی

قانون تجارت ایران در ماده 20، شرکت های تجاری را بر 7 قسم و به شرح ذیل احصاء نموده است :

  1. 1. شرکت های سهامی

شرکت سهامی شرکتی است که سرمایه آن به سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آن ها است.شرکت سهامی شرکت بازرگانی محسوب می شود.ولو اینکه موضوع عملیات آن امور بازرگانی نباشد.

ماده 4 لایحه اصلاح قانون تجارت می گوید : ” شرکت سهامی به دو نوع تقسیم می شود :

  • نوع اول – شرکت های سهامی عام هستند که موسسین آن ها قسمتی از سرمایه شرکت را از طریق فروش سهام به مردم تامین می کنند.
  • نوع دوم- شرکت های سهامی خاص هستند که تمام سرمایه آن ها در موقع تاسیس منحصراَ توسط موسسین تامین گردیده است.”
  1. 2. شرکت تضامنی

شرکت تضامنی شرکتی است که مسئولیت شرکاء در آن محدود به سرمایه نیست بلکه چون به اعتبار شخصیت شرکاء تشکیل می شود، مسئولیت نامحدود است و شرکاء مسئول کلیه قروض و تعهدات شرکت ، علاوه بر سرمایه می باشند.

3.شرکت با مسئولیت محدود

طبق ماده 94 قانون تجارت : ” شرکت بامسئولیت محدود شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکاء بدون این که سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت است . ”

4.شرکت مختلط غیر سهامی

شرکت مختلط غیرسهامی شرکتی است که برای امور تجاری در تحت نام مخصوصی بین یک یا چند نفر شریک ضامن و یک یا چند نفر شریک با مسئولیت محدود، بدون انتشار سهام ،تشکیل می شود. ( ماده 141 ق. ت )

5.شرکت مختلط سهامی

شرکت مختلط سهامی شرکتی است که در تحت اسم مخصوص، بین یک عده شرکای سهامی و یک یا چند شریک ضامن تشکیل می گردد. ( ماده 162 ق. ت )

6.شرکت نسبی

شرکت نسبی شرکتی است که برای امور تجاری تحت عنوان و اسم مخصوصی بین دو یا چند نفر تشکیل می شود و مسئولیت هر یک از شرکاء به نسبت سرمایه ای است که در شرکت گذاشته اند .

7.شرکت تعاونی تولید و مصرف

بنا بر ماده 2 قانون شرکت های تعاونی ( ق. ش. ت ) ، شرکت  تعاونی شرکتی است متشکل از اشخاص حقیقی و یا حقوقی که به منظور رفع نیازمندی های مشترک و بهبود وضع اقتصادی و اجتماعی شرکاء از طریق خودیاری و کمک متقابل و همکاری آنان و تشویق به پس انداز تشکیل می شود.

شرایط ثبت شرکت بازرگانی سهامی خاص:

  • حداقل 3 نفر عضو+ 2 نفر بازرس
  • حداقل 35 درصد سرمایه نقداَ پرداخت شود.
  • حداقل سرمایه 1000000ریال
  • حداقل سن مدیر عامل شرکت باید 23 سال باشد

 

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت بازرگانی سهامی خاص عبارتند از:

  • کپی مدارک شناسایی (کارت ملی و شناسنامه)
  • مضای اقرارنامه
  • اصل گواهی عدم سوپیشینه
  • اخذ مجوز در صورت مجوزی بودن موضوع
  • تنظیم وکالتنامه بنام وکیل،چنانچه امور توسط وکیل انجام می شود

 

شرایط ثبت شرکت بازرگانی بامسئولیت محدود به شرح ذیل می باشد:

  • وجود حداقل 2 نفر عضو
  • حداقل سرمایه 10.0000 ریال
  • تعهد با پرداخت کل سرمایه
  • حداقل سن مدیر عامل شرکت باید 23 سال باشد.

 

مدارک ثبت شرکت بازرگانی با مسئولیت محدود عبارتند از:

  • کپی مدارک شناسایی(کپی شناسنامه و کارت ملی)
  • اصل گواهی عدم سوء پیشینه
  • امضای اقرارنامه
  • مجوز در صورت مجوزی بودن موضوع

سپس نسبت به تهیه ی شرکتنامه(برای شرکت های مسئولیت محدود)،اظهارنامه شرکت،اساسنامه و صورتجلسات مجمع عمومی شرکت اقدام نمایید و با ورود به سامانه ی اداره ی ثبت شرکت ها به نشانی www.sherkat.ssa.ir ،مراحل ثبت شرکت را گام به گام طی کنید و مدارک نامبرده را در سامانه بارگذاری کنید.

با مراجعه به قسمت پذیرش تاسیس در سامانه، نوع شخصیت حقوقی ؛اطلاعات متقاضی و سایر اطلاعات خواسته شده نظیر سرمایه شرکت و سمت افراد را درج نمایید و نسبت به پیشنهاد نام شخصیت حقوقی (انتخاب نام شرکت)مورد نظر اقدام نمایید. بدین منظور، در قسمت اسامی درخواستی،پنج نام را به ترتیب اولویت وارد کنید.جهت انتخاب نام،نام هایی را انتخاب کنید که:
الف) خارجی نباشد،

ب) قبلاَ به ثبت نرسیده باشد

ج)دارای معنا و مفهوم باشد

د) با فرهنگ انقلاب اسلامی مطابقت داشته باشد.

و در انتها پس از بازبینی اطلاعات چنانچه مطالب را درست وارد کرده اید بر روی گزینه پذیرش نهایی کلیک کنید.
با تکمیل اطلاعات و بارگذاری مدارک مورد نیاز در سامانه ، کارشناس حقوقی به بررسی اطلاعات وارد شده می پردازد ، در صورتی که دارای نقص باشد برای شما درسامانه ابلاغ رفع نقص ارسال می گردد و باید نقص را رفع نمایید ودر صورت عدم نقص اطلاعات ، آن را تاًیید می کند.

چنانچه مطالب تایید شده بود،در گام بعدی نسخ اصلی صورت جلسات تنظیمی و ضمائم آن ها را از طریق باجه های پست به صورت سفارشی به آدرس ذکر شده در تاًییدیه ی پذیرش ارسال نمایید . پس از ارسال پستی،شماره مرسوله از طریق سامانه وارد پرونده می شود.
با ارسال مدارک،اگر مدارک تقدیمی کامل بود و نقصی نداشت کارشناس مربوطه مدارک را  به قسمت ثبت دفاتر ثبت شرکت ها تحویل و مسئول مربوطه پس از ثبت در دفتر و درج آن بر روی اظهارنامه نسبت به اخذ امضاء از متقاضی اقدام خواهد کرد.یک نسخه از مدارک در بایگانی اداره ثبت نگاهداری و نسخه دیگر از مدارک بعد از مهر شدن تحویل متقاضی می شود.سپس کارشناس مربوطه، پیش نویس آگهی را که تشکیل پرونده گردیده، جهت تحریر به اتاق تایپ ارسال می دارد.

در این مرحله باید برای واریز مبلغ روزنامه رسمی از طریق اینترنتی و غیر حضوری جهت درج در روزنامه اقدام نمایید. درج در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران آخرین مرحله جهت ثبت شرکت می باشد. در انتها، شایان ذکر است متقاضیان محترم می توانند مدارک تهیه شده را به کارشناسان ما ارائه دهند و باقی مراحل را به ما بسپارند. مشاوران ما در ثبت شرکت و برند خوارزمی با ارائه خدمات حرفه ای و کارآمد، شما را در تمامی مراحل ثبت شرکت مساعدت می نمایند. پس از ثبت شرکت بازرگانی نسبت به اخذ کارت بازرگانی اقدام نمایید.شرایط اخذ کارت بازرگانی عبارتند از: کارت بازرگانی به هر 2 صورت حقیقی و حقوقی قابل اخذ می باشد.

شرایط دریافت کارت بازرگانی:

الف)اشخاص حقیقی:

  • داشتن حداقل 21 سال تمام
  • داشتن برگ پایان خدمت نظام وظیفه یا برگ معافیت برای آقایان
  • داشتن حساب جاری در یکی از شعب بانک های داخلی
  • نداشتن محکومیت موثر کیفری
  • داشتن سه سال سابقه فعالیت تجاری یا تولیدی به تایید دو نفر از دارندگان کارت بازرگانی یا ارائه مدارک دانشگاهی یا داشتن مجوز تولید از یکی از وزارتخانه های تولیدی
  • داشتن محل کسب متناسب با رشته فعالیت،اعم از ملکی یا استیجاری
  • داشتن دفاتر قانونی و اظهارنامه ثبتی
  • عدم اشتغال تمام وقت و همچنین رابطه استخدامی با وزارتخانه ها و سازمان های دولتی و قوای سه گانه
  • عدم ورشکستگی به تقصیر و تقلب

ب)اشخاص حقوقی:

  • مدیران شرکت های تعاونی و شرکت های دولتی و شرکت های موضوع قانون حفاظت صنایع مشمول محدودیت نداشتن رابطه استخدامی با دستگاه ها و سازمان های دولتی نمی باشند.
  • مدیران عامل و رئیسان هیئت مدیره شرکت ها باید دارای پروانه کار و اقامت معتبر بوده و سابقه ی محکومیت موثر کیفری نداشته باشد.
  • مدیران شرکت های دولتی و شرکت های متعلق به نهادهای انقلابی و شرکت های قانون حفاظت صنایع که حکم مدیریت آنان توسط سازمان های دولتی صادر شده باشد از ارائه گواهی نداشتن محکومیت کیفری معافند.

 

شرکت ها نیز باید دارای شرایط ذیل باشند:

  • عدم ورشکستگی به تقصیر،داشتن محل کسب مناسب با رشته فعالیت(ملکی یا استیجاری)،داشتن دفاتر قانونی و ارائه اظهارنامه ثبتی
  • ثبت شرکت بازرگانی از طریق تماس با همکاران مجرب ما در ثبت شرکت و برند خوارزمی

 

پروسه ثبت شرکت بازرگانی

  • مراجعه به سامانه ثبت شرکت ها و تکمیل اطلاعات خواسته شده نظیر معرفی نام شرکا ، معرفی شعبه های شرکت و تعیین نام شرکت
  • ارائه اساسنامه شرکت و سایر مدارک خواسته شده به اداره فوق الذکر از طریق ارسال پستی
  • بررسی مدارک ارسالی توسط کارشناس مربوطه
  • در صورت تکمیل مدارک ارسالی صدور آگهی تاسیس شرکت
  • مراجعه ی حضوری به اداره پس از تایید مدارک ارسال شده جهت امضا ذیل دفتر و تطبیق مدارک
  • چاپ آگهی تاسیس شرکت در روزنامه رسمی
  • تحویل یک نسخه از مدارک ثبت به متقاضی

 

هزینه ثبت شرکت بازرگانی چقدر است؟

هزینه ثبت شرکت بازرگانی چه به صورت سهامی خاص چه به صورت محدود بین 800 تا 2 میلیون تومان می باشد. البته این هزینه بیشتر به مواردی مانند میزان سرمایه شرکت، کم و یا طولانی بون موضوع فعالیت شرکت بستگی دارد. برای تکمیل امور مربوط به شرکت های بازرگانی بعد از ثبت شرکت بازرگانی، اخذ کارت بازرگانی می باشد که در ادامه به آن پرداخته می شود:

 

کارت بازرگانی چیست؟

همانطور که از واژه ی کارت بازرگانی مشخص است این کارت مرتبط با امور بازرگانی می باشد و هر نوع اقدامی در چارچوب قوانین کشور به یک نوع مجوز مشخصی از سوی سازمان مربوطه نیاز است پس کارت بازرگانی در واقع مجوزی است که هر شخص حقیقی و یا حقوقی ( بعد از راه اندازی شرکت بازرگانی )  با دریافت این نوع کارت می توانند طبق ماده 3 قانون مقررات در زمینه تجارت واردات و صادرات به فعالیت تجاری بپردازند.

 

اخذ کارت بازرگانی

پس از ثبت شرکت بازرگانی، می بایست نسبت به اخذ کارت بازرگانی اقدام نمود. مطابق قوانین گمرکی کشور، کارت بازرگانی مجوزی است که دارنده ی آن، اعم از شخص حقیقی و حقوقی می تواند با داشتن آن، اقدام به تجارت در عرصه واردات و صادرات کالا کند. در ایران تنها بازرگانانی می توانند در واردات و صادرات فعالیت نمایند که دارای کارت بازرگانی باشند. این کارت توسط شعب اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران در تهران یا شهرستان ها به نام متقاضیانی که واجد شرایط باشند صادر می گردد. عضویت در اتاق بازرگانی ، امکان ثبت علامت تجاری غیرفارسی ، واردات از مناطق آزاد ، ثبت سفارش و ترخیص کالا ، صادرات کلیه کالاهای مجاز و مبادرت به حق العمل کاری گمرک از جمله مزایای داشتن کارت بازرگانی می باشد.

کارت بازرگانی از انواع گوناگونی به وجود آمده که این موارد عبارتند از:

  • کارتی که در زمینه خدماتی برای اشخاص حقوقی صادر می شود که به آن کارت خدماتی گفته می شود.
  • کارتی که در زمینه صادرات و واردات، ترخیص و سفارش کالا استفاده می شود که به آن کارت تجاری گفته می شود.
  • کارتی بنام کارت صنعتی و تولیدی که با توجه به مجوز سرمایه گذاری در زمینه ی تولیدی برای اشخاص حقوقی صادر می شوند که مواد اولیه و تجهیزات خود را وارد کرده و فعالیت خود را در زمینه تولیدی آغاز نمایند.
  • کارتی که در زمینه ترخیص کالا برای اشخاص حقیقی و حقوقی صادر می شود که به آن کارت موردی گفته می شود که این کارت یکبار مورد استفاده قرار می گیرد.

برای انجام چه مواردی کارت بازرگانی لازم است؟

برای ثبت سفارشات و ترخیص کالاها -واردات از مناطق آزاد و صادرات هر کالایی که مجاز باشد. اشخاص حقیقی و حقوقی برای انجام اموری که بیان کردیم باید کارت بازرگانی دریافت کنند شرایط و مدارک هر یک به شرح زیر می باشد:

شرایط اخذ کارت بازرگانی برای اشخاص حقیقی

  •  داشتن کارت پایان خدمت و یا معافیت
  • افتتاح حساب بانکی داخلی
  • دارای حداقل سن 23 سال
  • عدم سوء پیشینه کیفری
  • اخذ مجوز تولیدی
  • داشتن مکان مناسب برای شروع فعالیت
  • در سازمان های دولتی استخدام نشده باشد.

مدارکی که اشخاص حقیقی باید ارائه دهند عبارت است از:

  • اصل و کپی کارت ملی
  • ارائه دو قطعه عکس شش در چهار
  • ارائه یک نسخه از اصل اظهارنامه ثبت نام در دفاتر بازرگانی که اداره ثبت شرکت ها آن را تایید کرده باشد.
  • ارائه اصل و کپی مدرک تحصیلی که حداقل باید دیپلم باشد.
  • ارائه برگه عدم سوء پیشینه که از صدور آن بیش از 6 ماه نگذشته باشد.
  • ارائه فرم کارت بازرگانی که توسط دفتر رسمی و متقاضی به امضا رسیده باشد.
  • ارائه اصل و کپی کارت پایان خدمت و یا معافیت برای آقایان
  • ارائه کد اقتصادی -ارائه یک قطعه عکس سه در چهار از مدیرعامل
  • ارائه سند مالکیت و یا برگه استیجاری بودن ملک (آدرس محل کار) در صورت تغییر آدرس ارائه یک برگه اظهارنامه تغییر آدرس از اداره ثبت شرکت -طبق ماده 186 قانون مالیات ارائه اصل مفاصاحساب مالیاتی
  • ارائه اصل مفاصا حساب بیمه نامه تامین اجتماعی
  • اظهارنامه عملکرد سال های 90 و 91 و 92 و 93 به همراه 4 دوره اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده سال های 90،91،92،93 و 94 و اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده دوره اول سال 96 -فیش حق تمبر که از دارایی گرفته شده

شرایط اخذ کارت بازرگانی برای اشخاص حقوقی

  • ورشکسته نبوده و مکان مناسبی برای انجام فعالیت خود داشته باشند.
  • عدم سابقه کیفری و دارای پروانه کار برای هیئت مدیره و مدیران مدارکی که اشخاص حقوقی باید ارائه دهند عبارت است از:
  • اصل و کپی کارت ملی -ارائه اصل و کپی کارت پایان خدمت و یا معافیت
  • ارائه اصل و کپی مدرک تحصیلی که حداقل باید دیپلم باشد.
  • ارائه کد اقتصادی
  • ارائه اصل و کپی آخرین تغییرات روزنامه رسمی
  • ارائه اظهارنامه برای شرکت سهامی عام و خاص
  • اصل و کپی سند مالکیت و یا در صورت اجاره بودن ارائه اجاره نامه
  • ارائه اصل کارت بازرگانی -اصل و کپی اساسنامه شرکت

مزایای اخذ کارت بازرگانی عبارتند از:

  • یکی از اعضا اتاق بازرگانی به حساب می آید.
  • ثبت نام تجاری لاتین -اشخاص حقیقی آن ها را بعنوان بازرگان یا همان تجار می شناسند بدینصورت نسبت به افراد عادی از مزایای بسیاری بهره مند می شوند.
  • با تجار خارجی می توان ارتباط برقرار کنید.
  • دریافت ویزای تجاری -واردات و صادرات از مناطق آزاد تجاری

  • یکی از اعضا اتاق بازرگانی به حساب می آید.
  • ثبت نام تجاری لاتین -اشخاص حقیقی آن ها را بعنوان بازرگان یا همان تجار می شناسند بدینصورت نسبت به افراد عادی از مزایای بسیاری بهره مند می شوند.
  • با تجار خارجی می توان ارتباط برقرار کنید.
  • دریافت ویزای تجاری -واردات و صادرات از مناطق آزاد تجاری

در حال ارسال
نظرات کاربر
0 (0 رای)
مشاوره رایگان